El vestit nou de l’emperador

  • Col·lecció:BUSCA I TROBA
  • Autor/a:Hans Christian Andersen; Núria Font i Ferré
  • Il·lustrador/a:Màriam Ben-Arab Canela
  • ISBN:9788466137621
  • Preu amb IVA:5.60 €
  • Edat:A partir de 3 anys
  • Pàgines:16
  • Mida:24.0 x 24.0
  • Enquadernació:Rústica
El vestit nou de l’emperador

 

Un emperador molt presumit es deixa enganyar per dos falsos sastres, que li prometen que li faran un vestit que només podrà veure la gent més intel·ligent. El vestit, és clar, no existeix, però l’emperador, que no vol passar per ruc, fa veure que el veu. Finalment una nena posa en evidència l’emperador i tot el seu seguici dient la veritat: l’emperador va despullat.

Etiquetes: , , ,

Sense comentaris

Trackbacks/Pingbacks

  1. El vestit nou de l’emperador | Màriam Ben-Arab - […] El vestit nou de l’emperador, un conte clàssic en forma de busca i troba! Editat per […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

CRUÏLLA (veure dades a la Política de privacitat) tractarà les dades amb la finalitat d’atendre la seva sol·licitud, sent la base legal per aquest tractament l’eficaç desenvolupament de les nostres relacions. Les dades, llevat d’obligació legal, no seran comunicades a tercers que no necessitin conèixer-les per aquesta finalitat. Només si ens autoritza expressament marcant la casella corresponent, a més a més, podrem procedir al tractament de les seves dades per les entitats del grup SM amb la finalitat d’enviar comunicacions dels nostres productes i serveis. Podran existir tractaments fora del territori nacional, garantint sempre Cruïlla, en aquest cas, un nivell de protecció adequat segons la llei. Pot accedir, rectificar i suprimir les dades, així com exercitar altres drets legals, dirigint-se per escrit a la nostra Delegació de Protecció de Dades. Per més informació, consulti la nostra Política de privacitat.