Allà on els arbres canten

 • Autor/a:Laura Gallego García
 • Traductor/s:Coral Romà i Garcia
 • ISBN:9788466131162
 • Preu amb IVA:15.95 €
 • Edat:Entre 12 i 18 anys
 • Pàgines:480
 • Mida:22.5 x 16.0
 • Enquadernació:Cartoné
Allà on els arbres canten

La Viana, l’única filla del duc de Rocagrisa, està promesa a Robian de Castellmar des que eren petits. Tots dos s’estimen i es casaran a la primavera. Però, durant les festes de celebració del solstici d’hivern, un home estrafolari adverteix al rei de Nòrtia i els seus cavallers de l’amenaça dels bàrbars de les estepes… I tant Robian com el duc es veuen obligats a anar-se’n a la guerra. En aquestes circumstàncies, una noia com la Viana no pot fer altra cosa que esperar que el seu promès torni. I, potser també, fer cas de les llegendes que s’expliquen sobre el Gran Bosc… allà on els arbres canten.

Edició limitada. Inclou dues làmines amb les cobertes de les dues edicions per col·leccionar.

Primeres pàgines del llibre.

Observacions:

“Premio Nacional de Literatura Infantil y Juvenil” concedit pel “Ministerio de Educación, Cultura i Deporte”.

Etiquetes: , , , , , ,

Un comentari

 1. Aquest llibre m’encanta, va aconseguir atrapar-me des de el primer moment,es una historia que sincerament quan arribes al final entens tot lo que passa la protagonista.
  Es un dels meus preferits aquest llibre.

Trackbacks/Pingbacks

 1. Vota la futura coberta de l’e-book d’Allà on els arbres canten! | Llegir Cruïlla - [...] tots els participants sortejarem un exemplar en paper del llibre Allà on els arbres canten amb una dedicatòria personalitzada…
 2. Ja tenim coberta per a l’e-book d’Allà on els arbres canten! | Llegir Cruïlla - [...] en el sorteig. Entre tots els participants farem el sorteig d’un exemplar en paper del llibre Allà on els…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

CRUÏLLA (veure dades a la Política de privacitat) tractarà les dades amb la finalitat d’atendre la seva sol·licitud, sent la base legal per aquest tractament l’eficaç desenvolupament de les nostres relacions. Les dades, llevat d’obligació legal, no seran comunicades a tercers que no necessitin conèixer-les per aquesta finalitat. Només si ens autoritza expressament marcant la casella corresponent, a més a més, podrem procedir al tractament de les seves dades per les entitats del grup SM amb la finalitat d’enviar comunicacions dels nostres productes i serveis. Podran existir tractaments fora del territori nacional, garantint sempre Cruïlla, en aquest cas, un nivell de protecció adequat segons la llei. Pot accedir, rectificar i suprimir les dades, així com exercitar altres drets legals, dirigint-se per escrit a la nostra Delegació de Protecció de Dades. Per més informació, consulti la nostra Política de privacitat.