Meravelles

 • Autor/a:Brian Selznick
 • Traductor/s:Josep Sampere i Martí
 • Il·lustrador/a:Brian Selznick
 • ISBN:9788466131117
 • Preu amb IVA:19.95 €
 • Edat:A partir de 10 anys
 • Pàgines:640
 • Mida:21.8 x 15.0
 • Enquadernació:Cartoné
Meravelles

Novel·la gràfica del creador de La invenció de l’Hugo Cabret que, alternant text i il·lustració, ens trasllada al fascinant ambient de les grans col·leccions de curiositats dels museus del s. XIX.

En Ben i la Rose voldrien tenir una vida diferent. En Ben enyora un pare a qui mai no va arribar a conèixer. La Rose esta fascinada per una actriu misteriosa de la qual col·lecciona fotografies i notícies.
Quan en Ben troba, a l’habitació que havia estat de la seva mare, una pista que podria portar-lo fins al pare, i la Rose es fixa en un titular de diari que li crida l’atenció, cadascun d’ells s’embranca en una recerca desesperada.
A primera vista, la història d’en Ben i la de la Rose semblen dues trames independents; la d’ell explicada només amb paraules i la d’ella, només amb dibuixos. Però a mesura que el llibre avança, les dues històries s’entrellacen, es fonen i es converteixen en una de sola, en un relat sobre l’amistat, la vida, l’univers… i altres meravelles.

 Primeres pàgines del llibre.

Etiquetes: , , , , , , , , , , ,

Un comentari

 1. What a nice theme! I was just gathering to re-read the two books about Alice. In Bulgarian the title sokunslide [a’lisa fstra’nata na chude’sata] (this is in case that someone’s curious.)So many different ideas of how Alice and her magical world look like and all of them – interesting and beautiful! Thank you for posting Yassen Gyuzelev’s link, too – he’s an amazing illustrator!:) Have a lovely new week, Salvia!

Trackbacks/Pingbacks

 1. 5 llibres molt divertits per a aquest Nadal | Llegir Cruïlla - [...] 5) Meravelles [...]
 2. L’autor de “La invenció de l’Hugo Cabret” segueix apostant per dibuixar al llapis al seu nou llibre | Llegir Cruïlla - [...] Podeu llegir les primeres pàgines del llibre a “Meravelles“ [...]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

CRUÏLLA (veure dades a la Política de privacitat) tractarà les dades amb la finalitat d’atendre la seva sol·licitud, sent la base legal per aquest tractament l’eficaç desenvolupament de les nostres relacions. Les dades, llevat d’obligació legal, no seran comunicades a tercers que no necessitin conèixer-les per aquesta finalitat. Només si ens autoritza expressament marcant la casella corresponent, a més a més, podrem procedir al tractament de les seves dades per les entitats del grup SM amb la finalitat d’enviar comunicacions dels nostres productes i serveis. Podran existir tractaments fora del territori nacional, garantint sempre Cruïlla, en aquest cas, un nivell de protecció adequat segons la llei. Pot accedir, rectificar i suprimir les dades, així com exercitar altres drets legals, dirigint-se per escrit a la nostra Delegació de Protecció de Dades. Per més informació, consulti la nostra Política de privacitat.