Meravelles

 • Autor/a:Brian Selznick
 • Traductor/s:Josep Sampere i Martí
 • Il·lustrador/a:Brian Selznick
 • ISBN:9788466131117
 • Preu amb IVA:19.95 €
 • Edat:A partir de 10 anys
 • Pàgines:640
 • Mida:21.8 x 15.0
 • Enquadernació:Cartoné
Meravelles

Novel·la gràfica del creador de La invenció de l’Hugo Cabret que, alternant text i il·lustració, ens trasllada al fascinant ambient de les grans col·leccions de curiositats dels museus del s. XIX.

En Ben i la Rose voldrien tenir una vida diferent. En Ben enyora un pare a qui mai no va arribar a conèixer. La Rose esta fascinada per una actriu misteriosa de la qual col·lecciona fotografies i notícies.
Quan en Ben troba, a l’habitació que havia estat de la seva mare, una pista que podria portar-lo fins al pare, i la Rose es fixa en un titular de diari que li crida l’atenció, cadascun d’ells s’embranca en una recerca desesperada.
A primera vista, la història d’en Ben i la de la Rose semblen dues trames independents; la d’ell explicada només amb paraules i la d’ella, només amb dibuixos. Però a mesura que el llibre avança, les dues històries s’entrellacen, es fonen i es converteixen en una de sola, en un relat sobre l’amistat, la vida, l’univers… i altres meravelles.

 Primeres pàgines del llibre.

Etiquetes: , , , , , , , , , , ,

Un comentari

 1. What a nice theme! I was just gathering to re-read the two books about Alice. In Bulgarian the title sokunslide [a’lisa fstra’nata na chude’sata] (this is in case that someone’s curious.)So many different ideas of how Alice and her magical world look like and all of them – interesting and beautiful! Thank you for posting Yassen Gyuzelev’s link, too – he’s an amazing illustrator!:) Have a lovely new week, Salvia!

Trackbacks/Pingbacks

 1. 5 llibres molt divertits per a aquest Nadal | Llegir Cruïlla - [...] 5) Meravelles [...]
 2. L’autor de “La invenció de l’Hugo Cabret” segueix apostant per dibuixar al llapis al seu nou llibre | Llegir Cruïlla - [...] Podeu llegir les primeres pàgines del llibre a “Meravelles“ [...]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *