Que em sents, Aran?

 • Col·lecció:EL VAIXELL DE VAPOR Sèrie BLAVA (A partir de 7 anys)
 • Autor/a:Jaume Cela
 • Il·lustrador/a:Mar Cerdà
 • ISBN:9788466131896
 • Preu amb IVA:7.50 €
 • Edat:Entre 7 i 9 anys
 • Pàgines:128
 • Mida:19.0 x 12.0
 • Enquadernació:Rústica
Que em sents, Aran?

Cada dia, quan la mare està estirada al sofà descansant, en Llorenç se li acosta al melic per parlar amb l’Aran, el seu germà, que encara no ha nascut. En Llorenç li parla de tot el que li sembla important, li assegura que tots l’esperen i l’estimaran molt. I sobretot li remarca que li deixarà totes les seves joguines menys el cotxe de bombers.

Llegir primeres pàgines aquí.

Que em sents, Aran?

Etiquetes: , , , , , , , , , , , , , , ,

Sense comentaris

Trackbacks/Pingbacks

 1. Novetats de març (1) | Llegir Cruïlla - [...] Què em sents, Aran?, de Jaume Cela, i il·lustrat per Mar Cerdà, és el nou títol de la sèrie…
 2. 11 llibres de Cruïlla a les “Recomanacions de Sant Jordi del Super3″ | Llegir Cruïlla - [...] Que em sents, Aran? [...]
 3. Presentació de Que em sents, Aran?, de Jaume Cela, a Cerdanyola del Vallès | Llegir Cruïlla - [...] plau comunicar-vos la presentació del llibre de Jaume Cela, Que em sents, Aran?, l’última obra de Jaume Cela publicada…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

CRUÏLLA (veure dades a la Política de privacitat) tractarà les dades amb la finalitat d’atendre la seva sol·licitud, sent la base legal per aquest tractament l’eficaç desenvolupament de les nostres relacions. Les dades, llevat d’obligació legal, no seran comunicades a tercers que no necessitin conèixer-les per aquesta finalitat. Només si ens autoritza expressament marcant la casella corresponent, a més a més, podrem procedir al tractament de les seves dades per les entitats del grup SM amb la finalitat d’enviar comunicacions dels nostres productes i serveis. Podran existir tractaments fora del territori nacional, garantint sempre Cruïlla, en aquest cas, un nivell de protecció adequat segons la llei. Pot accedir, rectificar i suprimir les dades, així com exercitar altres drets legals, dirigint-se per escrit a la nostra Delegació de Protecció de Dades. Per més informació, consulti la nostra Política de privacitat.