No em ratllis

 • Autor/a:Flavia Company
 • Il·lustrador/a:Luci Gutiérrez
 • ISBN:9788466132022
 • Preu amb IVA:11.95 €
 • Edat:Entre 13 i 18 anys
 • Pàgines:192
 • Enquadernació:Rústica
No em ratllis

Què faries si se t’enganxessin els llençols i no te’ls poguessis desenganxar? Creus que podries enfilar-te per les parets si estiguessis de molt bon humor? Quina mena de roba et posaries si haguessis nascut amb la flor al cul? Llegeix aquests microrelats i et faràs un tip de riure amb les peripècies dels alumnes de l’institut de Fanals, i amb les d’alguns altres personatges una mica estrafolaris, que et faran veure el món d’una manera diferent de l’habitual.

Podeu llegir les primeres pàgines aquí.

Descarregueu-vos aquí una guia de treball, elaborada per Flavia Company, per escriure microrelats a l’aula amb “No em ratllis”.

Etiquetes: , , , , , , , , , ,

4 Comentaris

 1. hola a tots, aquest llibre no val massa la pena, son 91 microrelats que quan en portes vint ja es fa molt repetitiu.

  Una Critica construciva d’un bon escriptor.

  • Que dius, si jo, personalment, no estic criticant a ningú, però, és molt interessant i no l’he parat de llegir, per a mi, és un gran llibre de microrelats.

 2. L’enllaçc està caigut 🙁

Trackbacks/Pingbacks

 1. Concurs de microrelats “No em ratllis” per a aules d’ESO i Batxillerat | Llegir Cruïlla - [...] segurs que sí! Coincidint amb la publicació del nou llibre de microrrelats de Flavia Company, No em ratllis, posem…
 2. Què és un microrelat? Per Flavia Company | Llegir Cruïlla - [...] Flavia Company, autora de No em ratllis. [...]
 3. 11 llibres de Cruïlla a les “Recomanacions de Sant Jordi del Super3″ | Llegir Cruïlla - [...] No em ratllis [...]
 4. Presentació de No em ratllis a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès | Llegir Cruïlla - [...] que ja tenim data per a la presentació de l’últim llibre de microrelats de Flavia Company, No em ratllis.…
 5. Flavia Company: “És fascinant comprovar que la imaginació dels joves està intacta” | Llegir Cruïlla - [...] us volem donar a conèixer una mica més l’autora del llibre de microrelats No em ratllis, Flavia Company. La…
 6. Els premiats del concurs de micorelats No em ratllis | Llegir Cruïlla - [...] pena per comprovar que hi ha molt de talent entre els joves estudiants. Flavia Company, autora de No em…
 7. Entrega de premis del concurs de microrelats No em ratllis | Llegir Cruïlla - [...] guanyadors i un lot de llibres per a les escoles a què pertanyen, a més d’un exemplar de No…
 8. Els llibres del 2015 a Cruïlla | Llegir Cruïlla - […] de la gran acollida entre els lectors de No em ratllis, Flavia Company ens proposa una nova lectura d’allò…
 9. Els premiats del concurs de microrelats No em ratllis 2015 | Llegir Cruïlla - […] Company, autora del llibre No em ratllis, s’ha encarregat de la difícil tasca d’escollir els guanyadors. Tal com ens…
 10. Entrega de premis de la segona edició del concurs de microrelats No em ratllis | Llegir Cruïlla - […] guanyadors i un lot de llibres per a les escoles a què pertanyen, a més d’un exemplar de No…
 11. Els premiats del concurs “Escriu un microrelat al teu rotllo” | Llegir Cruïlla - […] teu rotllo és un recull de 40 relats breus en cada un dels quals “es distorsiona” un tema d’alguna […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

CRUÏLLA (veure dades a la Política de privacitat) tractarà les dades amb la finalitat d’atendre la seva sol·licitud, sent la base legal per aquest tractament l’eficaç desenvolupament de les nostres relacions. Les dades, llevat d’obligació legal, no seran comunicades a tercers que no necessitin conèixer-les per aquesta finalitat. Només si ens autoritza expressament marcant la casella corresponent, a més a més, podrem procedir al tractament de les seves dades per les entitats del grup SM amb la finalitat d’enviar comunicacions dels nostres productes i serveis. Podran existir tractaments fora del territori nacional, garantint sempre Cruïlla, en aquest cas, un nivell de protecció adequat segons la llei. Pot accedir, rectificar i suprimir les dades, així com exercitar altres drets legals, dirigint-se per escrit a la nostra Delegació de Protecció de Dades. Per més informació, consulti la nostra Política de privacitat.