Quin caos d’habitació!

 • Autor/a:Xavier Salomó Fisa
 • Il·lustrador/a:Xavier Salomó Fisa
 • ISBN:9788466136914
 • Preu amb IVA:14.50 €
 • Edat:A partir de 5 anys
 • Pàgines:32
 • Mida:30.5 x 23.5
 • Enquadernació:Cartoné
Quin caos d’habitació!

 

En Pau cada dia té l’habitació més desendreçada i cada cop es més difícil, també per als lectors, trobar-hi certs objectes. El pare sempre l’ha de renyar perquè ho endreci tot. Però darrere de les ordres del pare s’hi amaga un gran afecte.

Llibre d’atenció i observació.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Etiquetes: , , , , , ,

4 Comentaris

 1. Comentari

 2. És un llibre amb unes il·lustracions fantàstiques i molt adient per compartir una estona amb els més petits

 3. A veure si a través d,aquesta història ens podem endreçar les habitacions de casa que ja comencen a ser un caos

 4. ¡Recomendado! Y ahora que se acerca el día del Padre es un buen momento…

  http://molibeamama.blogspot.com.es/2015/03/un-libro-simpatico-para-el-dia-del-padre.html

Trackbacks/Pingbacks

 1. Les novetats infantils de la tardor | Llegir Cruïlla - […] Quin caos d’habitació!, de Xavier Salomó, proposa als lectors ajudar el Pau a trobar objectes amagats entre el munt…
 2. Sorteig a Facebook “Quin caos d’habitació!” | Llegir Cruïlla - […] una foto de la vostra habitació. Entre tots els participants sortejarem 3 exemplars del llibre Quin caos d’habitació! dedicats pel seu…
 3. Quin caos d'habitació! Felicitat compartida Blog Pati de llibres - […] Llegim en veu alta pel plaer de compartir-les. Quan autors com Xavier Salomó i editorials com Cruïlla ens sorprenen…
 4. En el principio, fue el caos: “Quin caos d’habitació!”, de Xavier Salomó | Garabatos y Ringorrangos - […] álbum de Xavier Salomó que vamos a comentar, “Quin caos d’habitació!“, habla de eso. Los protagonistas son dos: un…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

CRUÏLLA (veure dades a la Política de privacitat) tractarà les dades amb la finalitat d’atendre la seva sol·licitud, sent la base legal per aquest tractament l’eficaç desenvolupament de les nostres relacions. Les dades, llevat d’obligació legal, no seran comunicades a tercers que no necessitin conèixer-les per aquesta finalitat. Només si ens autoritza expressament marcant la casella corresponent, a més a més, podrem procedir al tractament de les seves dades per les entitats del grup SM amb la finalitat d’enviar comunicacions dels nostres productes i serveis. Podran existir tractaments fora del territori nacional, garantint sempre Cruïlla, en aquest cas, un nivell de protecció adequat segons la llei. Pot accedir, rectificar i suprimir les dades, així com exercitar altres drets legals, dirigint-se per escrit a la nostra Delegació de Protecció de Dades. Per més informació, consulti la nostra Política de privacitat.