The raven boys: La profecia del corb

  • Autor/a:Maggie Stiefvater
  • ISBN:9788466133739
  • Preu amb IVA:14.94 €
  • Edat:A partir de 12 anys
  • Pàgines:448
  • Mida:21.5 x 14.9
  • Enquadernació:Rústica
The raven boys: La profecia del corb

La Blue va néixer en una família on tothom es dedica a llegir el futur. la seva desgràcia és que ella no ha heretat cap poder sobrenatural, tot que, en la seva presència, els poders dels altres es tornen més forts, i justament quan es tracta de predir el seu futur, tothom li diu que si fa un petó al seu amor verdader… l’amor morirà.

Etiquetes: , , , ,

Sense comentaris

Trackbacks/Pingbacks

  1. Trobada amb Maggie Stiefvater | Llegir Cruïlla - [...] nord-americana Maggie Stiefvater, autora de la trilogia de literatura juvenil de Tremolor i la nova The Raven Boys: La…
  2. La profecia del corb || El perquè et convertiras en una frangirl d'aquesta saga. - Una història fantàstica - […] Editorial Cruilla […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

CRUÏLLA (veure dades a la Política de privacitat) tractarà les dades amb la finalitat d’atendre la seva sol·licitud, sent la base legal per aquest tractament l’eficaç desenvolupament de les nostres relacions. Les dades, llevat d’obligació legal, no seran comunicades a tercers que no necessitin conèixer-les per aquesta finalitat. Només si ens autoritza expressament marcant la casella corresponent, a més a més, podrem procedir al tractament de les seves dades per les entitats del grup SM amb la finalitat d’enviar comunicacions dels nostres productes i serveis. Podran existir tractaments fora del territori nacional, garantint sempre Cruïlla, en aquest cas, un nivell de protecció adequat segons la llei. Pot accedir, rectificar i suprimir les dades, així com exercitar altres drets legals, dirigint-se per escrit a la nostra Delegació de Protecció de Dades. Per més informació, consulti la nostra Política de privacitat.