La Banda del Tauró: El segrest de la sirena

  • Autor/a:Conrad Mason
  • Traductor/s:Josep Sampere
  • ISBN:9788466133746
  • Preu amb IVA:14.95 €
  • Edat:A partir de 8 anys
  • Pàgines:400
  • Mida:22.0 x 16.0
  • Enquadernació:Cartoné
La Banda del Tauró: El segrest de la sirena

En la segona part d’aquesta aventura trepidant, ens tornem a trobar a Port Fayt, on els humans conviuen amb trols, elfs i fades. En Joseph Grubb s’acaba d’incorporar a la Banda del Tauró, encarregada de protegir Port Fayt. Ara el poble necessita la Banda més que mai: els enemics de la lliga de la llum han enviat un regiment per destruir Port Fayt. Aquest cop la protecció estarà plena d’obstacles: els tritons no volen col·laborar a la lluita fins que no es rescati a la seva princesa la sirena, i en Joseph i el seu amic en Tabitha hauran de rescatar-la. El que no preveuen és que un secret del passat d’en Joseph està a punt de canviar-ho tot.

Etiquetes: , , , , , , ,

2 Comentaris

  1. es un gran libro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *