Abraçades d’el Piu-piu, la Rita i el Pinxo

Veniu a conèixer en persona el Piu-piu, la Rita i el Pinxo! Anoteu les dates i els llocs previstos per a les seves properes visites:

–          23 de novembre a les 12.00h, a El Corte Inglés de Sabadell.

–          30 de novembre a les 12.00h, a l’Abacus de Sant Andreu amb l’autora Laura Coll.

–          14 de desembre a les 12.00h, a El Corte Inglés de Cornellà.

El Piu-piu, la Rita i el Pinxo són les mascotes del projecte Coloraines, que en els últims anys han esdevingut el fil conductor de moltes de les històries que tenen lloc en moltes aules d’infantil. Aquests personatges, a més, protagonitzen tres dels contes de la col·lecció Bàsics XS, de l’autora i mestra d’infantil Laura Coll:

Quin cap de setmana

 

Quin cap de setmana!, amb il·lustracions de Montse Tobella, ens explica la història d’en Bernat, que està molt content perquè li ha tocat endur-se a casa el Piu-piu, la mascota de la classe, durant tot el cap de setmana. Un conte per parlar de l’emoció de l’estimació i el valor de la generositat.

 

 

La festa tardor

La festa de la tardor, amb il·lustracions d’Andrés Cañal, ens explica la història de la Rita, que està molt contenta perquè s’acosta la festa de la tardor i va al bosc a buscar fruits salvatges per fer una melmelada. Però quan troba els fruits més dolços del bosc, s’adona que estan tan amunt que no hi arriba. Sort que els seus amics l’ajuden! Amb aquest conte, els infants reconeixeran l’emoció de l’alegria i el valor de l’esforç.

 

 

El misteri pessigolles

El misteri de les pessigolles, amb il·lustracions de Mercè Canals, tracta la història d’el Pinxo, que es fica dins del seu ordinador, que té moltes pessigolles i no sap d’on li vénen. Allà, entre cables i botons, després de superar la por, coneixerà algú ben especial amb qui serà molt generós. Amb aquest conte, els infants reconeixeran l’emoció de la por i el valor de la generositat.

 

 

Identificar i gestionar la por a través del conte

Tal com ens comentava l’autora en un article publicat en aquest blog, “la col·lecció de contes Bàsics XS ens permet treballar les emocions i els valors que acompanyen els nostres infants dia a dia. A través de les històries properes, quotidianes, dels personatges de cada conte, podrem treballar emocions tan bàsiques com l’alegria, la tristesa, la por, el neguit, la confiança…, i valors tan importants com l’esforç, el respecte, l’ajuda, la tolerància…”. Podeu llegir l’article complet Reconèixer i expressar les emocions aquí.

disf

El Piu-piu, la Rita i el Pinxo, de mida gegant, animaran les llibreries i repartiran abraçades entre els seus lectors. No hi falteu!

 

______________________________________________________________

logo_llibreries

Aquesta animació forma part de la campanya JO LLIBRERIES. Entra a llegircruilla.cat/llibreries, informa-te’n i comparteix!

 

Etiquetes: , , , , , , , ,

7 Comentaris

 1. Hola, quiero dar las gracias por haver podido asistir para poder ver a Rita, Piu Piu y como no Pinxo. Mi hijo los a tenido en los tres cursos de educación infantil en el colegio y los quiere una barbaridad.
  La verdad es que hoy le hemos llevado a El Corte Ingles de Sabadell, y los a podido ver a los tres juntos, eso sí, a sido una sorpresa, el no lo sabía cuando los a visto allí juntos a los tres se a vuelto loco, no se lo creía, se a puesto a chillar, jajajajaja!!!
  Gracias por haver hecho realidad un sueño de los que tantos que tiene.

  • Moltes gràcies a vosaltres, Carmen!

   • M’agradaria saber si es tornarà a programar la visita del pispin, la ruta i el pinxo al corte inglés de can dragó. Com que des de la web va dir que és cancel. Lava i al corte inglés també ens ho va dir cap dels nens de la nostra escola els va veure tot i que finalment sembla que si i van anar…

 2. hola! vull aconseguir el titella de la Rita , com ho puc fer? gràcies

 3. Hola,on puc comprar el peluix d’en Pinxu?

 4. Hola,on puc comprar el peluix d’en Pinxu?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *