Les aventures del Superbolquer

  • Col·lecció:EL VAIXELL DE VAPOR Sèrie BLAVA (A partir de 7 anys)
  • Autor/a:Dav Pilkey
  • Traductor/s:Josep Sampere i Martí
  • Il·lustrador/a:Dav Pilkey
  • ISBN:9788466131742
  • Preu amb IVA:7.50 €
  • Edat:A partir de 7 anys
  • Pàgines:128
  • Mida:19.0 x 12.0
  • Enquadernació:Rústica
Les aventures del Superbolquer

En Jordi i l’Oriol, els fantàstics creadors del Capità Calçotets, s’inventen ara un altre personatge. El Superbolquer és un nadó que, per accident, cau dins d’un suc amb superpoders i es converteix en un ésser molt poderós que fa anar de corcoll el xèrif Perill, i el seu terrible gos.

Etiquetes: , , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

CRUÏLLA (veure dades a la Política de privacitat) tractarà les dades amb la finalitat d’atendre la seva sol·licitud, sent la base legal per aquest tractament l’eficaç desenvolupament de les nostres relacions. Les dades, llevat d’obligació legal, no seran comunicades a tercers que no necessitin conèixer-les per aquesta finalitat. Només si ens autoritza expressament marcant la casella corresponent, a més a més, podrem procedir al tractament de les seves dades per les entitats del grup SM amb la finalitat d’enviar comunicacions dels nostres productes i serveis. Podran existir tractaments fora del territori nacional, garantint sempre Cruïlla, en aquest cas, un nivell de protecció adequat segons la llei. Pot accedir, rectificar i suprimir les dades, així com exercitar altres drets legals, dirigint-se per escrit a la nostra Delegació de Protecció de Dades. Per més informació, consulti la nostra Política de privacitat.