L’Odissea de Sant Jordi

  • Autor/a:Gerard Quintana Rodeja
  • Il·lustrador/a:Anna Clariana
  • ISBN:9788466137690
  • Preu amb IVA:12.00 €
  • Edat:A partir de 6 anys
  • Pàgines:32
  • Enquadernació:Cartoné
L’Odissea de Sant Jordi

En Jordi és un noiet petit i escardalenc que viu amb una por profunda clavada al ventre. Un dia, fart de les crítiques dels veïns i familiars, decideix deixar-ho tot i emprendre un viatge tot sol. Si veu món i supera les seves pors, potser algun dia podrà tornar al seu país i començar de zero… L’amor de la rosa i la saviesa dels llibres seran els grans aliats d’en Jordi en aquesta odissea personal, que culminarà rescatant la princesa i tornant-la a mans del rei, el seu pare.

Primeres pàgines de L’odissea de sant Jordi.

 

Descarrega’t la cançó del llibre interpretada per Gerard Quintana:

 

L’odissea de Sant Jordi, la cançó

L'odissea de Sant Jordi - Gerard-Quintana (7467 downloads)

 

 

Etiquetes: , , , , , ,

Sense comentaris

Trackbacks/Pingbacks

  1. “L’Odissea de Sant Jordi” a Fnac L’illa | Blog de Fnac L'illa - […] “L’ODISSEA DE SANT JORDI” de Gerard Quintana. Presentació amb el músic i autor el proper dimarts 24 a les…
  2. Cuentos sobre la Leyenda de Sant Jordi - La mama fa el que pot - […] L’odissea de Sant Jordi Otra propuesta muy interesante de la mano de Editorial Cruilla. Un…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

CRUÏLLA (veure dades a la Política de privacitat) tractarà les dades amb la finalitat d’atendre la seva sol·licitud, sent la base legal per aquest tractament l’eficaç desenvolupament de les nostres relacions. Les dades, llevat d’obligació legal, no seran comunicades a tercers que no necessitin conèixer-les per aquesta finalitat. Només si ens autoritza expressament marcant la casella corresponent, a més a més, podrem procedir al tractament de les seves dades per les entitats del grup SM amb la finalitat d’enviar comunicacions dels nostres productes i serveis. Podran existir tractaments fora del territori nacional, garantint sempre Cruïlla, en aquest cas, un nivell de protecció adequat segons la llei. Pot accedir, rectificar i suprimir les dades, així com exercitar altres drets legals, dirigint-se per escrit a la nostra Delegació de Protecció de Dades. Per més informació, consulti la nostra Política de privacitat.