Tota la veritat dins meu

  • Col·lecció:CAMP A TRAVÉS
  • Autor/a:Julie Berry
  • Traductor/s:Montse Molist Forcada
  • ISBN:9788466134156
  • Preu amb IVA:14.94 €
  • Edat:A partir de 14 anys
  • Pàgines:296
  • Mida:21.5 x 15.0
  • Enquadernació:Rústica
Tota la veritat dins meu

La Judith i la seva millor amiga desapareixen del petit poble de Roswell Station. Dos anys després, la Judith torna a casa sola i mutilada. Els qui havien estat els seus amics i la seva família la denigren i l’ignoren.
Sense poder parlar, la Judith viu com un fantasma al seu propi poble, i escriu en silenci una llarga carta d’amor al noi que ha estimat des de sempre, l’amor de la seva vida, en Lucas.
Però quan Roswell Station és atacat pels enemics, es desenterren grans secrets, i la Judith ha de triar entre continuar vivint en silenci o recuperar la seva veu. El que ha de dir pot canviar la vida de la seva petita comunitat rural per sempre.
I la pot convertir en una heroïna.

 

Una novel·la extremadament original tant per la forma com pel contingut. Una llarga carta d’amor obscura i pertorbadora. Un conte sobre la redempció i la força de l’esperit humà.

 

Comença a llegir “Tota la veritat dins meu”

 

Entrevista a Julie Berry: ” Tota la veritat dins meu és la història d’una noia que aprèn a triar el que més li convé, en lloc de deixar que la por d’estar sola triï per ella. Per a mi, aquest és l’autèntic triomf de la Judith.”

Etiquetes: , , , , , , , , , , ,

Sense comentaris

Trackbacks/Pingbacks

  1. Julie Berry: “Tota la veritat dins meu és la història d’una noia que aprèn a triar” | Llegir Cruïlla - […] Tota la veritat dins meu ha estat definida com una obra de ficció dirigida al públic juveniladult que ens…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

CRUÏLLA (veure dades a la Política de privacitat) tractarà les dades amb la finalitat d’atendre la seva sol·licitud, sent la base legal per aquest tractament l’eficaç desenvolupament de les nostres relacions. Les dades, llevat d’obligació legal, no seran comunicades a tercers que no necessitin conèixer-les per aquesta finalitat. Només si ens autoritza expressament marcant la casella corresponent, a més a més, podrem procedir al tractament de les seves dades per les entitats del grup SM amb la finalitat d’enviar comunicacions dels nostres productes i serveis. Podran existir tractaments fora del territori nacional, garantint sempre Cruïlla, en aquest cas, un nivell de protecció adequat segons la llei. Pot accedir, rectificar i suprimir les dades, així com exercitar altres drets legals, dirigint-se per escrit a la nostra Delegació de Protecció de Dades. Per més informació, consulti la nostra Política de privacitat.