Tothom vol anar a Món Llibre 2014!

El festival de la literatura infantil Món Llibre celebra enguany la 10a edició. El Sant Jordi per a nens i nenes es consolida com a referent. Un any més, l’Institut de Cultura de Barcelona ha organitzat un esdeveniment ple d’activitats singulars i divertides, concebudes per apropar els llibres als més petits amb la voluntat de despertar-los el gust per la lectura o fer-los-hi créixer.

Més de 30 editorials de literatura infantil i juvenil, entre les quals Cruïlla, ens sumem a aquesta iniciativa pionera, que compta també amb la col·laboració de les biblioteques barcelonines, revistes literàries, professionals del sector editorial, etc. Els espais del CCCB i el MACBA obren les seves portes per a l’ocasió, així com les dues llibreries d’aquests dos centres culturals: Laie i La Central.

Les dates de Món Llibre 2014 són el dissabte 12 i diumenge 13 d’abril, i l’horari d’11 a 19.30h. 

Programa Món Llibre 2014

Què farà Cruïlla?

Cruilla  imatge píndola informativaMón Llibre

En Pep, en Piu-piu, la Rita, en Pinxo tampoc es volen perdre aquest Món Llibre 2014. El dissabte 12 d’abril hi seran per saludar i fer abraçades als seus lectors i acompanyar les activitats de conta contes que us hem preparat, així com tallers per jugar amb plastilina i roba (informació dels actes al web de Món Llibre). Obriu agendes i preneu nota de l’hora en què estan previstes aquestes activitats:

–          Explicarem En Pep amb la companyia del pollet a les 17h.

–          Descobrirem els contes de La Rinxols d’Or i Un follet en un test a les 18.15h. I després farem un taller amb plastilina i roba!

 

 

Per a més informació de la 10a edició de Món Llibre visiteu el web: http://monllibre.bcn.cat .

Us hi esperem! 

Etiquetes: , , , ,

Un comentari

  1. No m’ho voldria perdre !!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *