El laberint de la plaça de la Font

  • Col·lecció:EL VAIXELL DE VAPOR Sèrie VERMELLA (A partir de 10 anys)
  • Autor/a:Hernàndez, Pau Joan
  • Il·lustrador/a:Simó, Roger
  • ISBN:9788466136235
  • Preu amb IVA:8.40 €
  • Edat:Entre 10 i 12 anys
  • Pàgines:197
  • Mida:19.0 x 12.0
  • Enquadernació:Rústica
El laberint de la plaça de la Font

El matí que la Carla no va a l’escola, la Tina, la seva millor amiga, no en fa gaire cas. Quan al migdia li truca per saber què li ha passat i una veu metàl·lica anuncia que el número que ha marcat no correspon a cap abonat, es comença a amoïnar. Però quan a la tarda veu, al balcó del pis de la Carla, un cartell de color vermell cridaner, amb lletres negres, amb només tres paraules, «Pis en venda», el món s’ensorra al seu voltant.

A la venda el 25 de juny.

Etiquetes: , , , , , , , , , ,

Sense comentaris

Trackbacks/Pingbacks

  1. Presentació d’El laberint de la plaça de la Font | Llegir Cruïlla - […] a les 20.00 h tindrà lloc a la llibreria Reyes, de Bigues i Riells, la presentació del llibre El…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

CRUÏLLA (veure dades a la Política de privacitat) tractarà les dades amb la finalitat d’atendre la seva sol·licitud, sent la base legal per aquest tractament l’eficaç desenvolupament de les nostres relacions. Les dades, llevat d’obligació legal, no seran comunicades a tercers que no necessitin conèixer-les per aquesta finalitat. Només si ens autoritza expressament marcant la casella corresponent, a més a més, podrem procedir al tractament de les seves dades per les entitats del grup SM amb la finalitat d’enviar comunicacions dels nostres productes i serveis. Podran existir tractaments fora del territori nacional, garantint sempre Cruïlla, en aquest cas, un nivell de protecció adequat segons la llei. Pot accedir, rectificar i suprimir les dades, així com exercitar altres drets legals, dirigint-se per escrit a la nostra Delegació de Protecció de Dades. Per més informació, consulti la nostra Política de privacitat.