El misteri de l’Ull de Falcó

 • Col·lecció:ELS FUTBOLÍSSIMS
 • Autor/a:Santiago, Roberto
 • Traductor/s:Sampere, Josep
 • Il·lustrador/a:Lorenzo, Enrique
 • ISBN:9788466136259
 • Preu amb IVA:9.95 €
 • Edat:Entre 8 i 12 anys
 • Pàgines:288
 • Mida:21.5 x 15.0
 • Enquadernació:Rústica
El misteri de l’Ull de Falcó

Partits de futbol, rivalitats, amistat, primer amor… tot això i molt més es barreja quan la federació proposa a l’equip del Pla de Dalt participar en un torneig molt especial. No només jugaran contra el Barça i el Madrid, sinó que durant el torneig es farà una prova pilot d’un invent que ha de revolucionar el món del futbol: l’ull de falcó.
Ah, i, a més, algú està fent pintades anònimes amb secrets dels Futbolíssims. Quants maldecaps!

Etiquetes: , , , , , , , , ,

2 Comentaris

 1. es molt divertit aquest llibre!!!!!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

CRUÏLLA (veure dades a la Política de privacitat) tractarà les dades amb la finalitat d’atendre la seva sol·licitud, sent la base legal per aquest tractament l’eficaç desenvolupament de les nostres relacions. Les dades, llevat d’obligació legal, no seran comunicades a tercers que no necessitin conèixer-les per aquesta finalitat. Només si ens autoritza expressament marcant la casella corresponent, a més a més, podrem procedir al tractament de les seves dades per les entitats del grup SM amb la finalitat d’enviar comunicacions dels nostres productes i serveis. Podran existir tractaments fora del territori nacional, garantint sempre Cruïlla, en aquest cas, un nivell de protecció adequat segons la llei. Pot accedir, rectificar i suprimir les dades, així com exercitar altres drets legals, dirigint-se per escrit a la nostra Delegació de Protecció de Dades. Per més informació, consulti la nostra Política de privacitat.