L’arbre de fum

 • Col·lecció:EL VAIXELL DE VAPOR Sèrie BLAVA (A partir de 7 anys)
 • Autor/a:Pons, Nathalie
 • Il·lustrador/a:Hernández, Tamara
 • ISBN:9788466136198
 • Preu amb IVA:7.50 €
 • Edat:Entre 7 i 9 anys
 • Pàgines:64
 • Mida:19.0 x 12.0
 • Enquadernació:Rústica
L’arbre de fum

Fa molt de temps que no plou, i la Carla i en Max són dos germans que estan molt preocupats perquè els fa por que els arbres es morin per la falta d’aigua. Per això, després d’haver descobert un misteriós arbre de fum, ideen un pla per salvar els arbres.

A la venda el 25 de juny.

Etiquetes: , , , , , , , , , ,

Un comentari

 1. El llibre no el conec, pero la pagina web aquesta es imposible. Per a poder voree tots els titols, no hi a manera. massa lent. l’editorial SM, sent els mateixos, està molt millor organitzada i dona l’opció de descarregar-se tots els titols.
  D’aquesta manera, es massa complicada la tasca d’escollir titols.

Trackbacks/Pingbacks

 1. 5 nous Vaixell de Vapor per aquest estiu | Llegir Cruïlla - […] L’arbre de fum, de Nathalie Pons, amb il·lustracions de Tamara Hernández: Llegint aquest relat, els lectors prendran consciència de…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *