Quin cap de setmana a l’Abacus de Sabadell!

Banner_quin cap de setmana

Què passa quan els menuts s’emporten a casa la mascota de la classe per passar el cap de setmana? Aquest dissabte 31 de maig us ho explicarem a les 12.00 h a la llibreria Abacus de Sabadell (consulteu la ubicació al plànol). I a més farem un taller de titelles d’en Piu-piu!

El conte Quin cap de setmana! us el presentem dins la col·lecció Bàsics XS, una sèrie de llibres en què les emocions i els valors són eixos centrals dels continguts. En el cas d’aquest conte trobareu una excusa idònia per parlar amb els petits de l’emoció de l’estimació i del valor de la generositat.

L’activitat serà a càrrec de Laura Coll, mestra d’educació infantil i autora d’aquest i altres contes de la col·lecció Bàsics XS, una sèrie de llibres que, com ella ens ha explicat, ens permet treballar les emocions i els valors que acompanyen els infants dia a dia.

 

“A través de les històries properes, quotidianes, dels personatges de cada conte, podrem treballar emocions tan bàsiques com l’alegria, la tristesa, la por, el neguit, la confiança…, i valors tan importants com, l’esforç, el respecte, l’ajuda, la tolerància… ” (llegir més)

 

coberta quin cap de setmana

El valor pedagògic de les mascotes a l’educació infantil, per Laura Coll  

 

Us hi esperem!

____________________________________________________________________________________

logo_llibreries

Aquesta activitat forma part de la campanya JO  LLIBRERIES.

Entra a llegircruilla.cat/llibreriesinforma-te’n i comparteix!

Etiquetes: , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *