Quin dia més animal!

  • Col·lecció:ADRIÀ I CLEO
  • Autor/a:Gasol, Anna; Blanch, Teresa
  • Il·lustrador/a:Labari, José Ángel
  • ISBN:9788466136242
  • Preu amb IVA:7.00 €
  • Edat:Entre 7 i 10 anys
  • Pàgines:72
  • Mida:21.0 x 14.0
  • Enquadernació:Rústica
Quin dia més animal!

L’Adrià i la Cleo estan a punt de marxar de vacances amb el pare, però l’skate de la Cleo provoca un accident domèstic que obliga a fer un canvi de plans! La mare decideix omplir el temps lliure de la Cleo amb una tasca ben animal: fer de passejadora de gossos!

A la venda el 25 de juny.

Etiquetes: , , , , , , , , , ,

Sense comentaris

Trackbacks/Pingbacks

  1. Els llibres del 2015 a Cruïlla | Llegir Cruïlla - […] com el Capità Calçotets, Futbolíssims, Quin fàstic de fama!, Serafí Sarnós, Ada Goth o Adrià i Cleo, i moltes…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

CRUÏLLA (veure dades a la Política de privacitat) tractarà les dades amb la finalitat d’atendre la seva sol·licitud, sent la base legal per aquest tractament l’eficaç desenvolupament de les nostres relacions. Les dades, llevat d’obligació legal, no seran comunicades a tercers que no necessitin conèixer-les per aquesta finalitat. Només si ens autoritza expressament marcant la casella corresponent, a més a més, podrem procedir al tractament de les seves dades per les entitats del grup SM amb la finalitat d’enviar comunicacions dels nostres productes i serveis. Podran existir tractaments fora del territori nacional, garantint sempre Cruïlla, en aquest cas, un nivell de protecció adequat segons la llei. Pot accedir, rectificar i suprimir les dades, així com exercitar altres drets legals, dirigint-se per escrit a la nostra Delegació de Protecció de Dades. Per més informació, consulti la nostra Política de privacitat.