La gira del gat Mima

Gat Mima gira

El gat Mima se’n va de gira! 

Aquest estiu el felí més simpàtic i estimat pels nens visitarà diverses llibreries perquè els més menuts el puguin conèixer en persona. No t’ho perdis!

El calendari de la gira del gat Mima és el següent:

Divendres 27 de juny al Carrefour del Centre Comercial Gran Via 2 (L’Hospitalet de Llobregat) de 18 a 20 hores.

Dissabte 28 de juny a la Casa del Llibre del Centre Comercial Splau (Cornellà de Llobregat) de 12.30 a 13.30 hores.

Dissabte 5 de juliol a la Casa del Llibre de Rambla Catalunya (Barcelona) de 12 a 13 hores.

– Dissabte 12 de juliol a la Casa del Llibre de Passeig de Gràcia (Barcelona) de 12.30 a 13.30 hores.

 

Els relats d’aquest entranyable personatge volen reforçar el gust dels més petits per inventar històries plenes de creativitat, animar-los a idear jocs divertits i a descobrir la importància de l’amistat. La seva col·lecció de contes, creada per l’artista Lara Jones, ha estat traduïda a més de vint llengües i ha venut prop de tres milions d’exemplars.

Actualment, el catàleg de Cruïlla compta amb 8 títols del gat Mima: El dia del gat MimaEl dòmino del gat MimaEl gat Mima llegeixEl puzle dels colors del gat MimaLa festa del gat MimaLa pissarra màgica del gat MimaLa tenda del gat Mima, i Les paraules del gat Mima.

tots

 

El gat Mima a Clan TV

____________________________________________________________________________________

logo_llibreries

Aquesta animació forma part de la campanya JO  LLIBRERIES.

Entra a llegircruilla.cat/llibreriesinforma-te’n i comparteix!

Etiquetes: , , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

CRUÏLLA (veure dades a la Política de privacitat) tractarà les dades amb la finalitat d’atendre la seva sol·licitud, sent la base legal per aquest tractament l’eficaç desenvolupament de les nostres relacions. Les dades, llevat d’obligació legal, no seran comunicades a tercers que no necessitin conèixer-les per aquesta finalitat. Només si ens autoritza expressament marcant la casella corresponent, a més a més, podrem procedir al tractament de les seves dades per les entitats del grup SM amb la finalitat d’enviar comunicacions dels nostres productes i serveis. Podran existir tractaments fora del territori nacional, garantint sempre Cruïlla, en aquest cas, un nivell de protecció adequat segons la llei. Pot accedir, rectificar i suprimir les dades, així com exercitar altres drets legals, dirigint-se per escrit a la nostra Delegació de Protecció de Dades. Per més informació, consulti la nostra Política de privacitat.