Presentació d’El laberint de la plaça de la Font

presentació el laberint

El divendres 18 de juliol a les 20.00 h tindrà lloc a la llibreria Reyes, de Bigues i Riells, la presentació del llibre El laberint de la plaça de la Font, de Pau Joan Hernàndez.

Aquest nou Vaixell de Vapor de la sèrie vermella convida els lectors a reflexionar sobre temes d’actualitat com ara la crisi, l’atur o els desnonaments. La novel·la ens apropa a l’amistat entre la Carla i la Tina. El matí que la Carla no va a l’escola, la Tina, la seva millor amiga, no en fa gaire cas. Quan al migdia li truca per saber què li ha passat i una veu metàl·lica anuncia que el número que ha marcat no correspon a cap abonat, es comença a amoïnar. Però quan a la tarda veu, al balcó del pis de la Carla, un cartell de color vermell cridaner, amb lletres negres, amb només tres paraules, «Pis en venda», el món s’ensorra al seu voltant.

laberint

L’acte serà conduït per l’escriptora Anna Manso i comptarà amb la intervenció de Mayte Escobar, representant de la PAH-Vall del Tenes.

Consulteu aquí la localització de la llibreria.

Etiquetes: , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *