Jo, aquí, només sóc el gos

  • Col·lecció:EL VAIXELL DE VAPOR Sèrie BLAVA (A partir de 7 anys)
  • Autor/a:Jutta Richter
  • Traductor/s:Aida Aragon i Altarriba
  • Il·lustrador/a:Cristina Losantos Sistach
  • ISBN:9788466136921
  • Preu amb IVA:7.50 €
  • Edat:A partir de 7 anys
  • Pàgines:112
  • Mida:19.0 x 12.0
  • Enquadernació:Rústica
Jo, aquí, només sóc el gos

L’Anton, un gos d’atura acostumat a córrer i saltar lliure pels camps, ha anat a parar a casa d’una família i troba que els humans són molt i molt estranys. El fan dormir en una cistella, el treuen a passejar amb una corretja i li donen instrucions amb un xiulet… Relat d’humor.

Etiquetes: , , , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

CRUÏLLA (veure dades a la Política de privacitat) tractarà les dades amb la finalitat d’atendre la seva sol·licitud, sent la base legal per aquest tractament l’eficaç desenvolupament de les nostres relacions. Les dades, llevat d’obligació legal, no seran comunicades a tercers que no necessitin conèixer-les per aquesta finalitat. Només si ens autoritza expressament marcant la casella corresponent, a més a més, podrem procedir al tractament de les seves dades per les entitats del grup SM amb la finalitat d’enviar comunicacions dels nostres productes i serveis. Podran existir tractaments fora del territori nacional, garantint sempre Cruïlla, en aquest cas, un nivell de protecció adequat segons la llei. Pot accedir, rectificar i suprimir les dades, així com exercitar altres drets legals, dirigint-se per escrit a la nostra Delegació de Protecció de Dades. Per més informació, consulti la nostra Política de privacitat.