Ara tornem, hem anat un momentet a l’Africa

 • Col·lecció:EL VAIXELL DE VAPOR Sèrie TARONJA (A partir de 8 anys)
 • Autor/a:Oliver Scherz
 • Traductor/s:Aida Aragon Altarriba
 • Il·lustrador/a:Oriol Vidal
 • ISBN:9788466137652
 • Preu amb IVA:8.25 €
 • Edat:A partir de 8 anys
 • Pàgines:112
 • Mida:19.1 x 12.0
 • Enquadernació:Rústica
Ara tornem, hem anat un momentet a l’Africa

Una nit de tempesta, dos germans senten uns cops misteriosos a la finestra… Resulta ser un elefant que s’ha escapat del zoo i vol tornar a casa seva, a l’Àfrica. Els dos germans decideixen acompanyar-lo però… per on s’hi va, exactament, a l’Àfrica. Tots plegats comencen un viatge meravellós durant el qual passaran moltes aventures i faran un munt d’amics.

Comenceu a llegir Ara tornem, hem anat un momentet a l’Àfrica

Etiquetes: , , , , , ,

Sense comentaris

Trackbacks/Pingbacks

 1. La nova imatge d’El Vaixell de Vapor | Llegir Cruïlla - […] tot un best-seller a Alemanya, on ha venut més de 28.000 exemplars. Es tracta de la novel·la Ara tornem,…
 2. 5 propostes de lectura per fomentar l’hàbit lector | SomDocents - […] setembre són: El signe prohibit, Rodrigo Muñoz Avia; Ocellets, Ocells i Ocellots, Lola Casas; Ara tornem, hem anat un…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

CRUÏLLA (veure dades a la Política de privacitat) tractarà les dades amb la finalitat d’atendre la seva sol·licitud, sent la base legal per aquest tractament l’eficaç desenvolupament de les nostres relacions. Les dades, llevat d’obligació legal, no seran comunicades a tercers que no necessitin conèixer-les per aquesta finalitat. Només si ens autoritza expressament marcant la casella corresponent, a més a més, podrem procedir al tractament de les seves dades per les entitats del grup SM amb la finalitat d’enviar comunicacions dels nostres productes i serveis. Podran existir tractaments fora del territori nacional, garantint sempre Cruïlla, en aquest cas, un nivell de protecció adequat segons la llei. Pot accedir, rectificar i suprimir les dades, així com exercitar altres drets legals, dirigint-se per escrit a la nostra Delegació de Protecció de Dades. Per més informació, consulti la nostra Política de privacitat.