La república pneumàtica

  • Col·lecció:CAMP A TRAVÉS
  • Autor/a:J. Valor Montero
  • ISBN:9788466137515
  • Preu amb IVA:14.94 €
  • Edat:A partir de 13 anys
  • Pàgines:448
  • Mida:21.0 x 15.0
  • Enquadernació:Rústica
La república pneumàtica

 

Com seria el món ara si a l’època dels romans s’hagués generalitzat ja l’ús de les màquines de vapor? On hauria arribat la tècnica després d’allò? En aquesta ucronia (és a dir una història alternativa que parteix de fets que haurien pogut succeir), en Marcus, un noi de províncies, ha d’anar Barcinomagna a buscar proves per alliberar el seu pare, empresonat injustament. Però el seu viatge es complicarà molt més del que mai hauria pogut sospitar, i coneixerà una antiga disciplina oriental, la vida als carrers i un complot de grans proporcions.

Consulta aquí el glossari de La república pneumàtica.

 

Primeres pàgines

 

 

Etiquetes: , , , , , ,

Sense comentaris

Trackbacks/Pingbacks

  1. Celebrem el tercer aniversari de Barcelona-Robot - […] destacar la publicació de La República Pneumàtica amb les editorials Random House-Mondadori i Cruïlla, el llançament de la segona part…
  2. Barcelona Robot us desitja un Feliç 2016 i repassem 2015 - […] celebrant la publicació de La República Pneumática, de J. Valor Montero de la mà dels segells Camp a Través…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

CRUÏLLA (veure dades a la Política de privacitat) tractarà les dades amb la finalitat d’atendre la seva sol·licitud, sent la base legal per aquest tractament l’eficaç desenvolupament de les nostres relacions. Les dades, llevat d’obligació legal, no seran comunicades a tercers que no necessitin conèixer-les per aquesta finalitat. Només si ens autoritza expressament marcant la casella corresponent, a més a més, podrem procedir al tractament de les seves dades per les entitats del grup SM amb la finalitat d’enviar comunicacions dels nostres productes i serveis. Podran existir tractaments fora del territori nacional, garantint sempre Cruïlla, en aquest cas, un nivell de protecció adequat segons la llei. Pot accedir, rectificar i suprimir les dades, així com exercitar altres drets legals, dirigint-se per escrit a la nostra Delegació de Protecció de Dades. Per més informació, consulti la nostra Política de privacitat.