Missió secreta al Museu d’Art

  • Autor/a:Amèlia Mora Sanromà
  • Il·lustrador/a:Josep Maria Brocal Llobregat
  • ISBN:9788466137607
  • Preu amb IVA:7.95 €
  • Edat:A partir de 7 anys
  • Pàgines:112
  • Mida:17.0 x 13.4
  • Enquadernació:Rústica
Missió secreta al Museu d’Art

En Gener Tactes, un agent secret que fa temps que no aconsegueix resoldre ni un cas, coneix la Samanta F., Sam per als amics, una fantasma esbojarrada que l’ajudarà a resoldre l’últim cas que li han encarregat: impedir que en Timadov Tanell, un milionari aficionat a robar obres d’art, robi cap peça del Museu d’Art. Treballant conjuntament, ho aconsegueixen, i la Sam es converteix en la col·laboradora de l’agent.

Etiquetes: , , , , , ,

Sense comentaris

Trackbacks/Pingbacks

  1. Detectius, intriga i humor: Samanta F. | Llegir Cruïlla - […] molt contents de presentar-vos Missió secreta al Museu d’Art, que inaugura la nova col·lecció Samanta F., escrita per Amèlia…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

CRUÏLLA (veure dades a la Política de privacitat) tractarà les dades amb la finalitat d’atendre la seva sol·licitud, sent la base legal per aquest tractament l’eficaç desenvolupament de les nostres relacions. Les dades, llevat d’obligació legal, no seran comunicades a tercers que no necessitin conèixer-les per aquesta finalitat. Només si ens autoritza expressament marcant la casella corresponent, a més a més, podrem procedir al tractament de les seves dades per les entitats del grup SM amb la finalitat d’enviar comunicacions dels nostres productes i serveis. Podran existir tractaments fora del territori nacional, garantint sempre Cruïlla, en aquest cas, un nivell de protecció adequat segons la llei. Pot accedir, rectificar i suprimir les dades, així com exercitar altres drets legals, dirigint-se per escrit a la nostra Delegació de Protecció de Dades. Per més informació, consulti la nostra Política de privacitat.