Noves lectures per als més petits

Les primeres novetats de Cruïlla de l’any per als lectors més menuts ja han arribat a les llibreries aquest febrer. Us presentem tres llibres que, de ben segur, agradaran als petits més juganers i aventurers:

1) Toc! Toc! Qui truca?, de Yayo Kawamura, és un nou llibre de la sèrie Pep & Mila que tan bona acollida està tenint entre els petits lectors en els últims anys. En aquesta ocasió trobarem un munt de solapes per jugar amb els protagonistas, que aquest cop reben un paquet misteriós que els portarà una sorpresa.  
  2) L’illa màgica, de Marion Billet, és un llibre animat ple de sorpreses, amb solapes, rodes i coses que brillen en la foscor… i amb un mapa de l’illa Màgica! Els lectors es trobaran amb la història del Trapella, que ha rebut un missatge misteriós: ha de travessar la meravellosa illa Màgica i arribar a la punta dels dofins blaus. Voleu ajudar-lo?
3) On és el Dudú, de Sophie Ledesma, ens presenta un format original i interactiu que fomenta la curiosita de l’infant. Aquest llibre ens presenta el Nil, que no troba el seu conillet de dormir, el Dudú. On es deu haver ficat? Ajudeu-lo a buscar-lo bé per tots els racons amb la llanterna mágica.  

 

Quina d’aquestes novetats escolliríeu per als vostres petits?

Recordeu que també podeu consultar tot el nostre catàleg infantil a www.cruilla.cat

Bona lectura!

Etiquetes: , , ,

Un comentari

  1. Només arribar a la botiga, els petits Ralets ens hem fixat en aquest llibre. N’hi ha altres llibres amb el sistema de buscar i descobrir amb la lupa, però aquest el trobem senzill, divertit i perfecte per a nens a partir de dos anyets. Felicitats per la publicació!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

CRUÏLLA (veure dades a la Política de privacitat) tractarà les dades amb la finalitat d’atendre la seva sol·licitud, sent la base legal per aquest tractament l’eficaç desenvolupament de les nostres relacions. Les dades, llevat d’obligació legal, no seran comunicades a tercers que no necessitin conèixer-les per aquesta finalitat. Només si ens autoritza expressament marcant la casella corresponent, a més a més, podrem procedir al tractament de les seves dades per les entitats del grup SM amb la finalitat d’enviar comunicacions dels nostres productes i serveis. Podran existir tractaments fora del territori nacional, garantint sempre Cruïlla, en aquest cas, un nivell de protecció adequat segons la llei. Pot accedir, rectificar i suprimir les dades, així com exercitar altres drets legals, dirigint-se per escrit a la nostra Delegació de Protecció de Dades. Per més informació, consulti la nostra Política de privacitat.