Els llibres per regalar aquestes festes de Nadal

Som a les portes de Nadal, i per aquest motiu Cruïlla us vol presentar alguns títols indispensables per als qui espereu a l’últim moment per decidir els regals que fareu.

Per als mes petits tenim l’última novetat de la col·lecció Pep & Mila, A amagar-se!. Es tracta d’un llibre amb solapes per mirar i jugar, en què els protagonistes es diverteixen amagant-se. Al final tenen una sorpresa que farà que els més petits no es quedin indiferents.

173546_CO_a_amagar.indd

 

Per als nens i nenes una mica més grans tenim el llibre  Què fan els grans durant el dia?, per conèixer més de 100 feines diferents i que pretén explicar als menuts de la casa què fan els pares i les mares, les tietes i els oncles, els avis i les àvies, quan ells se’n van a l’escola.

173552_CO_Què fan els grans.indd

La majoria van a treballar, cadascú a la seva feina.

Penny Berry, nova col·lecció perquè els nens i les nenes de 9 anys en endavant no parin de llegir durant aquestes festes.

 170015_cubierta final.indd  172563_CO_PEB_arbre or xangr-la.indd

 

Per començar a fer-vos agafar gana us explicarem que la Penny Berry és una nena de 12 anys que, des que els seus pares van morir en un accident de trànsit, viu a Londres amb els seus tiets. Però aquest estiu l’envien a Escòcia a conèixer la seva àvia Octavia. El que la Penny no sap és que a la mansió de l’àvia hi ha molts secrets amagats. Secrets que la seva família guarda des de fa segles.

També pensem en els joves i no tant joves, aquells grans lectors que busquen nous títols per omplir les seves biblioteques personals. Aquest Nadal els proposem Missatger, la tercera part de la saga “L’Home dels Records”, de Lois Lowry.

173539_CO_El missatger.indd

 

La història passa en una petita comunitat absolutament altruista que viu en pau i en la qual se segueix la norma estricta d’acollir i tractar bé tothom. Però de sobte es veu amenaçada, diversos fets enterboleixen les relacions entre els habitants i l’harmonia habitual es converteix en discòrdia.

Si no en teniu prou i voleu gaudir encara més del món de la lectura visiteu www.llegircruilla.cat

 

Etiquetes: , , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *