La profecia de la nostra autora del mes, Maggie Stiefvater

maggie2

Maggie Stiefvater va néixer el 18 de novembre de 1981 i viu a la vall de Shenandoah a Virginia (EEUU) amb el seu marit i els seus dos fills. Com ella mateixa confessa a la seva web personal, durant anys no li va resultar fàcil mantenir una feina. Ho va intentar com a cambrera i redactora, però algunes excentricitats com parlar sola, quedar-se mirant el no res o aparèixer en pijama a la feina no eren ben vistes per la gent que la contractava, així que, als 22 anys, va decidir guanyar-se la vida com el que és: una artista. La seva faceta d’escriptora la combina amb la de músic. Per exemple, ella mateixa composa, toca i edita la música i les imatges dels tràilers dels seus llibres. És una lectora apassionada i ha guanyat algun premi gràcies a les seves il·lustracions. Té algunes vaques,  tres gossos i un gat, i li va posar el nom de Loki al seu cotxe.

Amb Cruïlla ha publicat algunes llibres com: The Raven Boys: La profecia del corb, Sempre o Rastre.

THE RAVEN BOYS

TheRaven Boys: La profecia del corb
9788466133739

És la nit de la vigília de Sant Marc, i al cementiri fa un fred que pela. Cada any, la Blue Sargent acompanya la seva mare a veure desfilar les ànimes dels que aviat moriran. La Blue mai n’ha vist cap… fins que l’anima d’un noi s’acosta cap a ella i li parla.
El seu nom és Gansey, i la Blue reconeix que és un dels estudiants rics d’Algonby, l’escola privada del poble. És un noi del corb. La Blue mai parla amb els nois d’aquesta escola, sempre porten problemes…
Però aquesta vegada és diferent. La Blue quedarà atrapada, i així començarà una historia trepidant marcada pel que sempre li han dit quan li han llegit el futur: si fa un petó al seu amor veritable, l’amor morirà.

 

 

Rastre

Rastre
9788466127233

SEMPRE

Sempre
9788466129343
La Grace i en Sam han de continuar lluitant contra les forces de la natura i contra els prejudicis socials, per mantenir el seu amor i reforçar el vincle que els uneix. Ara, en Sam ja ha abandonat per sempre més la forma de llop i és un humà. Però la Grace comença a notar uns símptomes estranys i nota que el seu cos es va transformat. Què significa, això?

 

La Grace i en Sam han de continuar lluitant contra les forces de la natura i contra els prejudicis socials, per mantenir el seu amor i reforçar el vincle que els uneix. Ara, la Grace s’ha transformat en llop i a Mercy Fall han organitzat un gran cacera per exterminar tots els llops del bosc. En Sam està disposat a fer qualsevol cosa per salvar-la. Fins on podrà arribar?

 

 

Etiquetes: , , , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *