Els nostres llibres de l’Onze de Setembre

S’apropa l’Onze de Setembre i els petits de casa potser no saben perquè se celebra aquest dia i  una bona eina per explicar-los-ho és un dels nostres llibres que parla sobre la Diada.

 

11 de set II

 9788466132084

 

11 de set

9788466136150 

Amb el llibre L’Onze de Setembre, de Núria Font, els menuts podran conèixer, juntament amb la Clara, una nena que va de colònies, que va passar l’11 de setembre de 1714 i com se celebra aquell fet actualment.

Si preferiu una història d’integració, us pot interessar l’aventura de l’Aiman, un nen que ha arribat fa poc del Marroc, no té gaire amics, i no entén perquè tot el poble és ple de banderes de Catalunya. Per sort, ajuda a recuperar la bandera de l’Ajuntament, que un grup de nens han fet caure per accident, i a partir d’aquell dia no li falten amics per jugar.

 

Bona Diada a tothom!

 

Etiquetes: , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

CRUÏLLA (veure dades a la Política de privacitat) tractarà les dades amb la finalitat d’atendre la seva sol·licitud, sent la base legal per aquest tractament l’eficaç desenvolupament de les nostres relacions. Les dades, llevat d’obligació legal, no seran comunicades a tercers que no necessitin conèixer-les per aquesta finalitat. Només si ens autoritza expressament marcant la casella corresponent, a més a més, podrem procedir al tractament de les seves dades per les entitats del grup SM amb la finalitat d’enviar comunicacions dels nostres productes i serveis. Podran existir tractaments fora del territori nacional, garantint sempre Cruïlla, en aquest cas, un nivell de protecció adequat segons la llei. Pot accedir, rectificar i suprimir les dades, així com exercitar altres drets legals, dirigint-se per escrit a la nostra Delegació de Protecció de Dades. Per més informació, consulti la nostra Política de privacitat.