Narració del conte El flautista d’Hamelín i el DJ Kiriki a la Setmana del llibre en Català

El dilluns 11 de setembre a les 11.15h veniu a la 35a edició de la Setmana del Llibre en Català a l’Av. de la Catedral (Barcelona) i no us perdeu la narració del conte El flautista d’Hamelín i el DJ Kiriki a càrrec de Monts Romagosa.

La setmana del llibre en català

El flautista d’Hamelín i el DJ Kiriki  de l’Eva Mor, i amb il·lustracions de Viuleta, es tracta d’una història de la col·lecció Contes per fer la Mona,  la primera col·lecció de contes esbojarrats per a padrins i fillols de lectura. En aquest llibre, el flautista d’Hamelín està molt trist i amoïnat perquè ha perdut la inspiració. Ell, que quan era jove amb la flauta hipnotitzava ratolins, criatures i fins i tot serps, ara ja no és capaç ni d’encantar un cuc. Per sort, un dia coneix en persona el DJ Kiriki, i la seva vida fa un tomb.

 Flautista ok

 

Visiteu la pàgina del llibre

Etiquetes: , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *