Novetats 21 de setembre!

Avui portem un munt de novetats per a tot tipus de lectors!

Ja tenim aquí la quarta entrega de Princeses Drac. La Bamba, la Nuna i la Koko, les tres Princeses Drac, han rebut un missatge en una ampolla. Algú està en perill i necessita la seva ajuda! Sense dubtar-ho, viatgen fins a l’illa, on les espera tot un exèrcit de fades pirates i una capitana amb molt males intencions. Qui es voldrà embarcar en aquesta nova aventura?

princeses drac

              9788466143554

 

Per una altra banda tenim L’espai amb moviment. Com es preparen els astronautes per viatjar a l’espai? Quines parts té un coet? Per què de Mart se’n diu el planeta vermell? Amb aquest llibre fascinant, ple de solapes i finestres, el petits més curiosos podran descobrir tots els secrets de l’espai.

Si en canvi el que us interessa és saber que hi ha en una ciutat, el vostre llibre és La ciutat amb moviment, amb més de 55 peces mòbils per descobrir com funciona una gran ciutat.

 ciutat moviment espai moviment

    9788466142885                             9788466141857

 

Si algun cop has somiat volar cel enllà dalt d’un animal fascinant El llibre del guardià de Dracs és per a tu. Podràs conèixer tots els secrets de la història dels dracs en un llibre ple de màgia i de sorpreses amb el que aprendràs què s’ha de fer per convertir-te en un guardià de dracs! Però vigila, et trobaràs amb solapes ferotges.

guardia dracs

               9788466142151

 

De la col·lecció El Vaixell de vapor ens trobem amb dos llibres.

La gota de pluja que tenia por, escrita en vers, ens explica l’aventura d’una gota de pluja que no es vol tirar del núvol perquè té por. Com s’ho farà, per complir el seu propòsit?

L’Estevet, quin ratolí! Explica quatre histories de l’Esteve, una per cada estació de l’any. Un ratolí de camp a qui li encanta fer excursions amb els amics.

ratoligota pluja

      9788466142274                           9788466142267

 

I tu, amb quina de les nostres novetats et quedes?

Etiquetes: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

CRUÏLLA (veure dades a la Política de privacitat) tractarà les dades amb la finalitat d’atendre la seva sol·licitud, sent la base legal per aquest tractament l’eficaç desenvolupament de les nostres relacions. Les dades, llevat d’obligació legal, no seran comunicades a tercers que no necessitin conèixer-les per aquesta finalitat. Només si ens autoritza expressament marcant la casella corresponent, a més a més, podrem procedir al tractament de les seves dades per les entitats del grup SM amb la finalitat d’enviar comunicacions dels nostres productes i serveis. Podran existir tractaments fora del territori nacional, garantint sempre Cruïlla, en aquest cas, un nivell de protecció adequat segons la llei. Pot accedir, rectificar i suprimir les dades, així com exercitar altres drets legals, dirigint-se per escrit a la nostra Delegació de Protecció de Dades. Per més informació, consulti la nostra Política de privacitat.