Castanyada

La castanyada ja és aquí! A qui no li venen de gust unes castanyes, moniatos o panellets? Acompanya aquestes delícies típiques d’aquesta època amb un llibre sobre la castanyada.

 

La castanyada

9788466125437

Que els menuts de la casa coneguin la tradició de La Castanyada amb aquest llibre, ple d’il·lustració i fotografies, per saber què es fa aquest dia.

 

llibre castanyada

9788466133173

El grup de nens grans de l’esplai han muntat una parada de castanyes, moniatos i panellets, però gairebé ningú no s’atura a comprar-ne. Sort en tenen del Nil, el germà petit d’en Jan, que té una bona idea. Aconseguiran vendre moltes castanyes?

 

 

BONA CASTANYADA!

 

 

Etiquetes: , , , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

CRUÏLLA (veure dades a la Política de privacitat) tractarà les dades amb la finalitat d’atendre la seva sol·licitud, sent la base legal per aquest tractament l’eficaç desenvolupament de les nostres relacions. Les dades, llevat d’obligació legal, no seran comunicades a tercers que no necessitin conèixer-les per aquesta finalitat. Només si ens autoritza expressament marcant la casella corresponent, a més a més, podrem procedir al tractament de les seves dades per les entitats del grup SM amb la finalitat d’enviar comunicacions dels nostres productes i serveis. Podran existir tractaments fora del territori nacional, garantint sempre Cruïlla, en aquest cas, un nivell de protecció adequat segons la llei. Pot accedir, rectificar i suprimir les dades, així com exercitar altres drets legals, dirigint-se per escrit a la nostra Delegació de Protecció de Dades. Per més informació, consulti la nostra Política de privacitat.