DIA MUNDIAL DELS ANIMALS

Avui, 4 d’octubre, és el Dia Mundial dels Animals. Per això us portem uns llibres on els protagonistes són ells.

 

De la col·lecció Digues on és gegant tenim dos llibres:

DIGUES ON ÉS gegant: Els animals

Per  saber com són i on viuen els animals de tot el món: de la selva, del mar, dels pols… Els menuts hauran de triar un dels animals de la doble pàgina interior i després buscar-lo a la solapa, enmig de tots els altres.

DIGUES ON ÉS gegant: La granja

Aquest cop, el llibre amb solapes i moltes il·lustracions per aprendre com és i què hi ha en una granja.

animals

9788466130981

granja

9788466139595

 

Il·luminatura

Un llibre per viatjar per la natura i descobrir deu dels paisatges més diversos del món i veure, amb tres visors màgics, els animals que hi viuen i que estan amagats  a les pàgines. Amb aquest llibre fascinant gràcies als visors de colors podràs descobrir els animals de dia, els animals nocturns i les zones de tot el món on viuen.

il·luminatura

9788466141192

 

Si els petits volen conèixer els animals més grans del món us proposem aquests dos llibres: Animals gegants marins i Animals gegants salvatges

Aquests amplis dossiers amb dades científiques, acurades il·lustracions i fotografies de paisatges reals, dona a conèixer als lectors, amb molts detalls i anècdotes, els animals marins i terrestres més grans del planeta.

gegants marins

9788466138659

gegants salvatges

9788466133289

 

Quin munt d’animals!

Petita enciclopèdia visual per conèixer i identificar tota mena de bèsties.

munt

9788466128841

 

Barrija-Barreja: Animals

Fes passar les solapes i aparella els pares i les mares amb les seves cries. Després, barreja les solapes i fes combinacions d’animals!

barreja animals

9788466137577

 

 

Etiquetes: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

CRUÏLLA (veure dades a la Política de privacitat) tractarà les dades amb la finalitat d’atendre la seva sol·licitud, sent la base legal per aquest tractament l’eficaç desenvolupament de les nostres relacions. Les dades, llevat d’obligació legal, no seran comunicades a tercers que no necessitin conèixer-les per aquesta finalitat. Només si ens autoritza expressament marcant la casella corresponent, a més a més, podrem procedir al tractament de les seves dades per les entitats del grup SM amb la finalitat d’enviar comunicacions dels nostres productes i serveis. Podran existir tractaments fora del territori nacional, garantint sempre Cruïlla, en aquest cas, un nivell de protecció adequat segons la llei. Pot accedir, rectificar i suprimir les dades, així com exercitar altres drets legals, dirigint-se per escrit a la nostra Delegació de Protecció de Dades. Per més informació, consulti la nostra Política de privacitat.