L’Ot i els gegants de gel

Arriba una novel·la de l’exitós autor Neil Gaiman i l’il·lustrador Chris Riddell.

L'Ot i els gegants de gel

978-84-661-4321-9

En les profunditats d’un hivern que semblava que no tingués fi, l’Ot no acabava de sentir-se bé del tot. Només tenia una destral vikinga per recordar el seu pare i una cama una mica coixa per recordar les seves pròpies peripècies. Per això, una matinada fosca i gelada, es va posar roba ben gruixuda, va pispar una penca de salmó i, amb la seva crossa i la destral, se’n va marxar cap enllà enmig de la neu…

L’autor del llibre segur que ja el coneixeu. En Neil Gaiman és un conegut escriptor anglès d’historietes de fantasia i ciència-ficció. Ha escrit nombrosos relats, novel·les gràfiques, llibres i obre teatrals, tant per a adults com per a nens. Ha estat guardonat amb diferents premis com son el premi Hugo, Nebula i Bram Stoker o les medalles Newbery i Carnegie.

Les fascinants il·lustracions d’aquest llibre són d’en Chris Riddell, un il·lustrador britànic i autor de llibres infantils. Ha estat l’únic autor guardonat tres cops amb la Kate Greenaway Medal, el premi literari britànic que reconeix els llibres infantils il·lustrats.

L'ot i els gegants de gel L'ot i els gegants de gel

No us podeu perdre l’historia de L’Ot i els gegants de gel, una aventura èpica amb poderosos deus nòrdics i terrorífics gegants de gel.

Etiquetes: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Sense comentaris

Trackbacks/Pingbacks

  1. CATzona: Notícies i tota l'actualitat del país en un sol portal - […] EkaréUna història de futbol. José Roberto Torero. Andreu Llinàs (il·lustració). Blackie BooksL’ot i els gegants de gel. Neil Gaiman.…
  2. Novetat infantil: “L’Ot i els gegants de gel” – Biblioteca de Moià - […] Més informació aquí. […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

CRUÏLLA (veure dades a la Política de privacitat) tractarà les dades amb la finalitat d’atendre la seva sol·licitud, sent la base legal per aquest tractament l’eficaç desenvolupament de les nostres relacions. Les dades, llevat d’obligació legal, no seran comunicades a tercers que no necessitin conèixer-les per aquesta finalitat. Només si ens autoritza expressament marcant la casella corresponent, a més a més, podrem procedir al tractament de les seves dades per les entitats del grup SM amb la finalitat d’enviar comunicacions dels nostres productes i serveis. Podran existir tractaments fora del territori nacional, garantint sempre Cruïlla, en aquest cas, un nivell de protecció adequat segons la llei. Pot accedir, rectificar i suprimir les dades, així com exercitar altres drets legals, dirigint-se per escrit a la nostra Delegació de Protecció de Dades. Per més informació, consulti la nostra Política de privacitat.