L’Ot i els gegants de gel

Arriba una novel·la de l’exitós autor Neil Gaiman i l’il·lustrador Chris Riddell.

L'Ot i els gegants de gel

978-84-661-4321-9

En les profunditats d’un hivern que semblava que no tingués fi, l’Ot no acabava de sentir-se bé del tot. Només tenia una destral vikinga per recordar el seu pare i una cama una mica coixa per recordar les seves pròpies peripècies. Per això, una matinada fosca i gelada, es va posar roba ben gruixuda, va pispar una penca de salmó i, amb la seva crossa i la destral, se’n va marxar cap enllà enmig de la neu…

L’autor del llibre segur que ja el coneixeu. En Neil Gaiman és un conegut escriptor anglès d’historietes de fantasia i ciència-ficció. Ha escrit nombrosos relats, novel·les gràfiques, llibres i obre teatrals, tant per a adults com per a nens. Ha estat guardonat amb diferents premis com son el premi Hugo, Nebula i Bram Stoker o les medalles Newbery i Carnegie.

Les fascinants il·lustracions d’aquest llibre són d’en Chris Riddell, un il·lustrador britànic i autor de llibres infantils. Ha estat l’únic autor guardonat tres cops amb la Kate Greenaway Medal, el premi literari britànic que reconeix els llibres infantils il·lustrats.

L'ot i els gegants de gel L'ot i els gegants de gel

No us podeu perdre l’historia de L’Ot i els gegants de gel, una aventura èpica amb poderosos deus nòrdics i terrorífics gegants de gel.

Etiquetes: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Sense comentaris

Trackbacks/Pingbacks

  1. CATzona: Notícies i tota l'actualitat del país en un sol portal - […] EkaréUna història de futbol. José Roberto Torero. Andreu Llinàs (il·lustració). Blackie BooksL’ot i els gegants de gel. Neil Gaiman.…
  2. Novetat infantil: “L’Ot i els gegants de gel” – Biblioteca de Moià - […] Més informació aquí. […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *