Lectures per a l’hivern

L’hivern ha arribat. Des de Cruïlla us portem 3 recomanacions per a que gaudeixis de la lectura a casa els dies de més fred.

L’Ot i els gegants de gel

Una aventura que et deixarà gelat. L’Ot i els gegants de gel, un relat amb poderosos déus nòrdics, ciutats inexpugnables i gegants de gel. T’esperen un munt d’aventures emocionats, màgiques i també congelades, creades per Neil Gaiman i Chris Riddell.

L'Ot i els gegants de gel

 

Els Futbolíssims. El misteri del dia dels Innocents

L’equip de futbol 7 de l’escola Pla de Dalt, no és només de futbol. És molt més. Són els Futbolíssims. Quan els proposen jugar una misteriosa lliga el dia dels Innocents, no s’ho pensen dos cops i tots estan d’acord a participar-hi. Però resulta que només és el dia dels Innocents i no hi ha manera de saber què és veritat i què és una broma. Ha fet la nevada del segle i el partit es converteix en una lluita titànica contra el fred i també contra… Descobreix-ho a la 11ª entrega d’Els Futbolíssims.

imagenOriginal (19)

 

Aprenem paraules

Un llibre de tacte amb formes senzilles i colors vius per reconèixer objectes bàsics del nostre entorn.

imagenOriginal (18)

 

 

Etiquetes: , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *