Cor de cactus i altres formes d’estimar

Cor de cactus i altres formes d’estimar. Un llibre que parla de música, amics, institut, pares, mares, germans i amor.

Amb aquesta novel·la, l’Anna Manso ens convida a estimar. A estimar tothom: la nostra família, els nostres amics, a enamorar-nos; però a estimar bé, sense rancors, sense culpa, sense prejudicis i sobretot, a estimar-nos a nosaltres mateixos. Amb bon humor i amb optimisme; amb una història i un món ben conegut pels lectors: el seu propi món.

Cor de cactus i altres formes d'estimar

 

ANNA MANSO

Anna Manso va néixer a Barcelona, al barri de gràcia, el 1969. Escriu guions, llibres de literatura infantil i juvenil, a més de blogs i articles.

L’any 2008 va guanyar el Premi Gran Angular amb el llibre Canelons freds i el 2016 amb Allò de l’avi. Ha escrit, entre d’altres, els llibres de les col·leccions Quin Fàstic de Fama! i Una Noia N.O.R.M.A.L.

Ha escrit guions de programes infantils com “Barrio Sésamo”, Club Super3 o Mic. A més de sèries per adults i programes diversos com Cuina x solters o el de literatura De Buena Tinta.

 

Aprofitem per convidar-vos el pròxim divendres 26 de gener, a les 18.30h a la Fnac del Centre Comercial El Triangle, on l’Anna Manso ens presentarà el seu llibre acompanyada de Joan Antoni Martin Piñol, actor, humorista i autor, i Laia Soler, escriptora de juvenil romàntic.

Us esperem a tots!

187341_Invitacion Anna Manso Fnac

 

A més, us informem que teniu una llista amb les cançons que surten al llibre al nostre compte de Spotify, perquè gaudiu, no només de la lectura, sinó també de la música.

 

 

 

 

Etiquetes: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

CRUÏLLA (veure dades a la Política de privacitat) tractarà les dades amb la finalitat d’atendre la seva sol·licitud, sent la base legal per aquest tractament l’eficaç desenvolupament de les nostres relacions. Les dades, llevat d’obligació legal, no seran comunicades a tercers que no necessitin conèixer-les per aquesta finalitat. Només si ens autoritza expressament marcant la casella corresponent, a més a més, podrem procedir al tractament de les seves dades per les entitats del grup SM amb la finalitat d’enviar comunicacions dels nostres productes i serveis. Podran existir tractaments fora del territori nacional, garantint sempre Cruïlla, en aquest cas, un nivell de protecció adequat segons la llei. Pot accedir, rectificar i suprimir les dades, així com exercitar altres drets legals, dirigint-se per escrit a la nostra Delegació de Protecció de Dades. Per més informació, consulti la nostra Política de privacitat.