Política de privadesa

1. Tractament de les dades de caràcter personal

L’Editorial Cruïlla de nacionalitat espanyola, amb domicili al carrer Balmes 245, 08006 – Barcelona (Espanya), CIF A-08934689, inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, tom 6.233, llibre 5.522, foli 15, a la secció segona de Societats, full 73.853, és titular del lloc web www.llegircruilla.cat i és responsable dels fitxers generats amb les dades de caràcter personal subministrades pels usuaris d’aquest lloc web.

 

De conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i el RD 1720/2007 que la desenvolupa, totes les dades de caràcter personal facilitades per l’usuari, seran incorporades en fitxers manuals o informatitzats responsabilitat de l’Editorial Cruïlla, amb domicili social al carrer Balmes, 245, 08006 Barcelona, CIF: A 08934689.

 

Els Usuaris menors d’edat, i en particular els menors de 14 anys, o incapacitats han de sol·licitar i obtenir el consentiment dels seus pares, tutors o representants legals abans de poder accedir als continguts allotjats a www.llegircruilla.cat així com procedir al tractament de les dades que ens proporcionin. Queda prohibit l’accés i ús del portal per part de menors de catorze anys d’edat o incapacitats que no hagin estat prèviament autoritzats.

 

L’usuari autoritza l’Editorial Cruïlla al tractament automatitzat de les dades personals que li subministri voluntàriament, a través de formularis o del correu electrònic, per a fins promocionals, informatius i estadístics.

 

L’usuari accepta que les seves dades siguin cedides, exclusivament per a les finalitats citades, a les entitats del Grup SM identificades en el lloc web www.grupo-sm.com, i a les seves filials o empreses participades, respectant en tot cas la legislació espanyola sobre protecció de dades de caràcter personal, sense que calgui comunicar-li cada primera cessió que es faci als referits cessionaris.

 

Totes les dades són tractades amb absoluta confidencialitat, i no hi poden accedir terceres persones per a finalitats diferents per a les quals han estat autoritzats.

 

El fitxer creat amb aquestes dades es troba allotjat en els servidors de PENSÓDROMO, S.L. (Avda. Diagonal, 311 bis – 7º 4ª –  08013 Barcelona) entitat a la qual, de conformitat amb l’article 21 del Reial Decret 1720/2007, Cruïlla ha subcontractat aquest servei i que, en la seva condició d’encarregat del tractament i seguint les instruccions de Cruïlla (responsable del tractament) adopta i implementa les mesures de seguretat a les quals fa referència l’article 9 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, per a les dades i el fitxer d’aquest web.

 

Qualsevol usuari que hagi aportat voluntàriament les seves dades per mitjà del web www.llegircruilla.cat pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació mitjançant comunicació escrita, a la qual ha d’adjuntar fotocòpia del document oficial d’identitat, adreçada a Editorial Cruïlla, Departament de Màrqueting, c. Balmes, 245, 4t, 08006 – Barcelona.

 

S’entén que l’usuari accepta les condicions establertes si prem els botons “Subscriu-te!” o “Accepto” que hi ha als formularis de contacte i recollida de dades.

 

2. Navegació anònima per les pàgines web

Editorial Cruïlla obté informació anònima sobre els visitants del seu lloc web, informació que no pot associar a cap usuari concret i identificat. Les dades que es conserven són:

a) El nom de domini del proveïdor (ISP) que els dóna accés a la xarxa.

b) La data i l’hora d’accés al web.

c) L’adreça d’Internet on hi havia l’enllaç que ha permès de connectar amb el nostre web.

d) El nombre de visitants diaris de cada secció.

L’única finalitat de l’enregistrament d’aquestes dades és millorar el procés de navegació dels usuaris.

 

3. Navegació amb galetes

El lloc web www.llegircruilla.cat fa servir galetes, petits fitxers de dades que es generen en l’ordinador de l’usuari. Aquests fitxers ens permeten conèixer la freqüència de les visites, els continguts més seleccionats i els elements de seguretat que poden intervenir en el control d’accés a àrees restringides, i també ens permeten activar, en funció de criteris predefinits per  l’Editorial Cruïlla, la visualització de publicitat, servida directament per  l’Editorial Cruïlla o per terceres persones que prestin aquest servei per compte de l’Editorial Cruïlla.

 

L’usuari té l’opció d’impedir la generació de galetes, si selecciona l’opció corresponent en el seu navegador.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *