Meravelles

 • null
 • null
 • Brian Selznick
 • Josep Sampere i Martí
 • Brian Selznick
 • 9788466131117
 • 19.95 €
 • A partir de 10 anys
 • 640
 • 21.8 x 15.0
 • Cartoné

Novel·la gràfica del creador de La invenció de l’Hugo Cabret que, alternant text i il·lustració, ens trasllada al fascinant ambient de les grans col·leccions de curiositats dels museus del s. XIX.

En Ben i la Rose voldrien tenir una vida diferent. En Ben enyora un pare a qui mai no va arribar a conèixer. La Rose esta fascinada per una actriu misteriosa de la qual col·lecciona fotografies i notícies.
Quan en Ben troba, a l’habitació que havia estat de la seva mare, una pista que podria portar-lo fins al pare, i la Rose es fixa en un titular de diari que li crida l’atenció, cadascun d’ells s’embranca en una recerca desesperada.
A primera vista, la història d’en Ben i la de la Rose semblen dues trames independents; la d’ell explicada només amb paraules i la d’ella, només amb dibuixos. Però a mesura que el llibre avança, les dues històries s’entrellacen, es fonen i es converteixen en una de sola, en un relat sobre l’amistat, la vida, l’univers… i altres meravelles.

 Primeres pàgines del llibre.