Després d’apropar-nos a la diversitat del món amb Animals del món i Cases del món, l’autora i il·lustradora francesa Clémentine Sourdais torna a Editorial Cruïlla per explicar als més menuts com és el dia a dia a les escoles de milions de nens amb Escoles del món. En aquest llibre descobrim aquells espais on llegeixen, aprenen i es relacionen, però com podreu comprovar quan ho tingueu a les vostres mans, no tots ho fan de la mateixa manera.  Clémentine Sourdais ens transporta a escoles tan culturalment diferents i allunyades com les de Madagascar, el Perú, el Quebec, el Vietnam, el Japó o el Pirineu.

Hi trobareu una sèrie de breus relats, en primera persona, de nens i nenes que ens descriuen com van a classe, com aprenen, com juguen i tota una sèrie d’activitats que fan que la seva experiència en aquests espais sigui força diferent de la d’altres persones de la seva edat del planeta.

Més enllà del text, trobem fantàstics desplegables il·lustrats que ens mostren què passa tant a fora de les escoles com a dins. I atenció al final del llibre! Us espera una sorpresa!

Escoles del món és un interessant recurs adreçat al desenvolupament de l’empatia dels petits d’entre 4 i 8 anys, ja que els dóna l’oportunitat de comprendre una mica més altres infants que, com ells, tot just han començat a descobrir l’entorn, però en contextos totalment diferents.