AVÍS: El període de participació en la votació ha finalitzat.

Consulta el resultat de les votacions a l’article: Ja tenim coberta per a l’e-book d’Allà on els arbres canten!

Vota_coberta

Dóna’ns la teva opinió! Quina de les dues cobertes t’agrada més? La coberta de la primera edició o la coberta de l’edició limitada? Vota aquí!

La que triï el nombre més gran de votants serà la coberta de l’edició digital en llengua catalana, que posarem a la venda a les llibreries digitals el dia 14 de febrer.

Entre tots els participants sortejarem un exemplar en paper del llibre Allà on els arbres canten amb una dedicatòria personalitzada de Laura Gallego.

Esperem el teu vot! Pots votar fins al 8 de febrer.

Allà on els arbres canten (Rústica)

 

A Cruïlla hem publicat dues edicions d’aquesta fantàstica novel·la. El mes de setembre de 2011 en vam publicar la primera en rústica (tapa tova). A la coberta hi ha un primer pla de la Viana, la protagonista de la història, entre els arbres del bosc.  Té els cabells llargs i sembla que es giri per mirar el lector. Aquesta edició va volar de les llibreries!

 

 

Allà on els arbres canten (cartoné)

 

I a l’octubre de 2012 vam publicar una altra edició en cartoné (tapa dura) que té una il·lustració de coberta diferent. La Viana porta els cabells més curts, mira el lector de cara i sembla una noia una mica més madura. Es tracta d’una edició limitada que inclou dues postals per a col·leccionistes que reprodueixen les dues cobertes.

 

 

De Laura Gallego ja pots trobar a les llibreries digitals, i en llengua catalana, la trilogia de les Memòries d’Idhun, els quatre llibres de la saga Cròniques de la Torre i La llegenda del rei errant, que pertany a la sèrie vermella de la col·lecció El Vaixell de Vapor.

Laura Gallego va estar guardonada recentment amb el Premio Nacional de Literatura Infantil i Juvenil del 2012 amb Allà on els arbres canten. Aquest premi l’atorga cada any el Ministeri d’Educació, Cultura i Esports per distingir una novel·la publicada durant l’any en qualsevol llengua oficial de l’estat.

Si vols saber més de la trajectòria d’aquesta fantàstica autora t’agradarà saber que al número 31 de la revista El Templo de las mil puertas li fan una entrevista molt exhaustiva. No te la perdis!