[button color=”silver”] «Una historia intel·ligent, propera i real que ens recorda que la revolució més important és aquella que té lloc al nostre cap… i al nostre cor.» JAVIER RUESCAS, autor de PLAY [/button]

[button color=”silver”] «DESTRUÏM TOTS ELS COTXES aconsegueix innovar en un gènere en el que ho crèiem tot inventat. Tant per la curiosa estructura narrativa com per la potent veu del protagonista, aquesta novel·la plena d’actualitat té el do de no deixar indiferent cap lector jove ni adult. » FRANCESC MIRALLES, escriptor i traductor de l’obra [/button]

 

Destruïm tots els cotxes, Blake Nelson

Un noi que no vol ni sentir parlar de conduir el seu propi cotxe? Aquest és en James Hoff, un idealista que vol trobar la noia ideal.

Gent jove, estudiants, intel·lectuals, progressis-tes, tots aquells que us atreviu a veure la realitat, us demano que OBRIU ELS ULLS i MIREU cap on ens porta el present. Els automòbils són els fonaments sobre els quals es basa el nostre estil de vida insostenible. Els cotxes mantenen el sistema polític actual. Permeten que la classe baixa vagi a la guerra i que la classe alta visqui en mansions i tingui jets privats.

Hem de DESTRUIR TOTS ELS COTXES. Tots. Fins i tot els que més molen.

 

141910_Destruim cotxes.indd

 

[author] [author_image timthumb=’off’]http://www.greatlakesgreattimes.net/images/bnelson2.jpg[/author_image] [author_info]Blake Nelson és autor de moltes novel·les per a adolescents que han tingut molt bona acollida al mercat americà. Aquesta és la seva primera novel·la traduïda a la llengua catalana. Viu a Portland, Oregon. [/author_info] [/author]