Votacions_finals_arbres

Molts de vosaltres heu opinat i, com veieu, tot i que el resultat ha quedat força ajustat entre les dues opcions, la coberta més votada ha estat la de la primera edició! És la del llibre en paper que vam publicar el mes de setembre de 2011 en rústica (tapa tova). A la coberta hi ha un primer pla de la Viana, la protagonista de la història, entre els arbres del bosc.  Té els cabells llargs i sembla que es giri per mirar el lector.

Com que aquesta coberta ha obtingut el nombre més gran de votants, serà la coberta de l’edició digital en llengua catalana, que trobareu a la venda a les llibreries digitals a partir del 14 de febrer.

Us agraïm molt l’ interès i la participació en el sorteig. Entre tots els participants farem el sorteig d’un exemplar en paper del llibre Allà on els arbres canten amb una dedicatòria personalitzada de l’autora Laura Gallego. La persona afortunada serà informada del premi a través d’un correu electrònic que s’enviarà a l’adreça que ens va comunicar en el moment de la participació.

De Laura Gallego ja podeu trobar a les llibreries digitals, i en llengua catalana, la trilogia de les Memòries d’Idhun, els quatre llibres de la saga Cròniques de la Torre i La llegenda del rei errant, que pertany a la sèrie vermella de la col·lecció El Vaixell de Vapor.

Laura Gallego ha estat guardonada recentment amb el Premio Nacional de Literatura Infantil y Juvenil del 2012 amb Allà on els arbres canten. Aquest premi l’atorga cada any el Ministeri d’Educació, Cultura i Esports per distingir una novel·la publicada durant l’any en qualsevol llengua oficial de l’estat.

Si voleu saber-ne més de la trajectòria d’aquesta fantàstica autora us agradarà conèixer que al número 31 de la revista El Templo de las mil puertas li fan una entrevista molt exhaustiva. Us la recomanem!