Estem d’estrena! Des del dijous 21 de febrer disposeu de novetats per a totes les edats al catàleg de Cruïlla: nous contes amb propostes per educar en emocions, espectaculars i divertits llibres de coneixements, tradicions en rodolins, històries per prendre consciència del respecte al medi ambient, relats d’humor, de misteri, d’interculturalitat i amistat, crítica social i amor.

Cor

Contes amb sentiments

Per a petits de 3 a 6 anys us proposem dos nous títols de la col·lecció Contes amb sentiments de Begoña Ibarrola: El Club dels Valents i Tot és culpa teva. Seguint en la línia de tots els títols d’aquesta col·lecció, els adults trobareu consells per educar la valentia i el sentiment de culpa, així com orientacions per detectar com es manifesten i quan es poden sentir. També trobareu propostes d’activitats per als menuts que els ajudaran a identificar aquestes emocions en els personatges del conte, o en la seva pròpia vida.

[button link=”https://www.llegircruilla.cat/2013/01/10-claus-per-educar-les-emocions/”  color=”silver” newwindow=”yes”] Heu fet una ullada a les 10 claus per educar les emocions? [/button]

Per als més curiosos us presentem un parell de llibres molt visuals, amb pestanyes i desplegables, per descobrir més coses d’aquest món que ens envolta:

Quin munt de vehicles!

Quin munt de vehicles!

 

 

– Si us va agradar Quin munt d’animals! us agradarà Quin munt de vehicles!, de la il·lustradora japonesa Yayo Kawamura.  En aquest diccionari visual trobareu tot tipus de vehicles: cotxes, camions, trens…

 

 

A l'aigua

A l’aigua

 

 

 

– A l’aigua, de Francesco Pittau i Bernadette Gervais, és un llibre de gran format amb solapes i il·lustracions realistes per conèixer i aprendre a identificar els animals marins.

 

 

 

 

La mona

La mona

 

Per celebrar tradicions, Antoni Dalmases ens presenta La mona en el marc de la col·lecció Tradicions en rodolins. En aquest llibre, l’Helena explica a la Xiu, una companya d’escola que ha vingut de la Xina, què és una mona. Com ho fa i què els passa és la gràcia del llibre i preferim que ho descobriu vosaltres mateixos. Us assegurem una bona estona de lectura amb somriures garantits!

Llegir primeres pàgines.

 

 

La Tània i totes les tortugues

La Tània i totes les tortugues

 

 

A la sèrie blanca del Vaixell de Vapor (a partir de 6 anys) incorporem La Tània i totes les tortugues. Amb aquest nou títol, la Muriel Villanueva s’estrena com a autora de literatura infantil amb una història sobre la importància que els animals visquin en el seu entorn natural. Es tracta d’una lectura àgil i dinàmica amb il·lustracions, d’Ona Caussa, que complementen i enriqueixen el relat.

Llegir primeres pàgines.

 

Em venc el cigró

Em venc el cigró

 

 

A la sèrie blava del Vaixell de Vapor (a partir de 7 anys), Care Santos ens sorprèn novament amb una divertida història plena d’humor, Em venc el Cigró. En aquesta història, el protagonista posa un anunci per canviar el seu germanet petit per una germana gran. Per què actua d’aquesta manera? No us ho perdeu!

Llegir primeres pàgines.

 

 

Misteri a Moltmort

Misteri a Moltmort

 

A la sèrie taronja (a partir de 9 anys), Elisenda Roca ens presenta una fantàstica novel·la d’aventures titulada Misteri a Moltmort. En aquest llibre, la família Dalmau se’n va de vacances a una masia dels afores de Moltmort. Però el que havien de ser uns dies de pau i tranquil·litat es transformen en una aventura trepidant. Amb aquest títol, la periodista i escriptora publica per primer cop a Cruïlla una obra infantil.

Llegir primeres pàgines.

 

[button link=”http://on.fb.me/Y4IfLd” color=”silver” newwindow=”yes”] La Muriel, la Care i l’Elisenda ens presentaran aquests llibres dissabte 9 de març a les 18:00 a la Casa del Llibre de Rambla Catalunya, 37 (Barcelona). Hi sou convidats! Podeu compartir l’acte a Facebook fent clic aquí.[/button]

La Lily s'inventa Londres

La Lily s’inventa Londres

 

A la sèrie vermella (a partir de 10 anys), Marcy Rudo torna amb noves aventures de la Lily. Després de Barcelona Lily, arriba

La Lily s’inventa Londres. En aquesta novel·la realista, la Lily i la Carme van a Londres a veure la Julieta, la mare de la Carme, que treballa al teatre Strand. Allà descobriran que el món del teatre és molt especial, i coneixeran un noi misteriós amb un passat molt turbulent.

Llegir primeres pàgines.

 

 

Destruïm tots els cotxes

Destruïm tots els cotxes

I per als lectors joves, i fins i tot ens atreviríem a dir adults amb ganes de submergir-se en una lectura fresca, propera i real, arriba Destruïm tots els cotxes, de Blake Nelson. En aquesta novel·la, en James Hoff, que té disset anys no sap massa bé què vol fer en la vida. Solament sap que el món s’abalança cap a la destrucció total, pilotat per una raça d’éssers (els humans) àvids de diners i habituats a luxes ximples als quals no són capaços de renunciar. Una novel·la irònica, intel·ligent i intensa que mostra les dificultats d’un noi per mantenir-se fidel als seus ideals mentre veu com, a l’horitzó, s’acosta l’edat adulta i l’amor.

Llegir primeres pàgines.

 

Què us semblen les novetats? Desitgem que us agradin, tant als grans com als petits.

Bona lectura!