Aquest mes de febrer us presentem les novetats de tres grans escriptores: Elisenda Roca, Care Santos i Muriel Villanueva.

Misteri a Moltmort  Elisenda Roca
El Vaixell de Vapor, sèrie Taronja, 186 – Il·lustracions: Laura Miyashiro

La Martina, la Daniela i el Joan, juntament amb els seus pares, se’n van de vacances a una masia dels afores de Moltmort. De seguida fan amistat amb l’Adrià, el nét del Frederic, l’amo de la masia on s’han instal·lat, que els porta a visitar el castell del poble. Però la Daniela veu una ombra fantasmagòrica i l’Adrià sent sorolls misteriosos. Per això, juntament amb el Marc i la Julieta, uns amics de l’Adrià, decideixen tornar al castell l’endemà per investigar què passa. El que no s’esperen és que trobaran un passadís subterrani abandonat i una cambra secreta… i que faran un descobriment sorprenent.

Elisenda Roca (Barcelona, 1963) és periodista, presentadora de televisió, professora de la Universitat Pompeu Fabra i la Ramon Llull, a més de directora de teatre i autora de diversos llibres. Ha guanyat molts premis relacionats amb el món audiovisual. (Llegir entrevista a l’autora).

138141_01CU-186Moltmort-coberta

 

Em venc el Cigró  Care Santos
El Vaixell de Vapor, sèrie Blava, 183  –  Il·lustracions:  Mercedes Marro

Arriba l’estiu, i per a l’Òscar és catastròfic: la Nora, la seva millor amiga, se’n va de vacances a Nova York; i el seu germà petit, el Cigró, que ha començat a dormir amb ell, es passa les nits plorant i cridant. Per això decideix posar un anunci i canviar-lo per una germana gran.

Care Santos (Mataró, 1970) és autora de narrativa per a adults, joves i infants, periodista i crítica literària. Va fundar l’Associació de Joves Escriptors i ha guanyat molts premis literaris. (Llegir entrevista a l’autora). www.caresantos.com

136072 _01CU-183.pdf, page 1 @ Preflight ( 136072 _01CU-183.indd

 

La Tània i totes les tortugues  Muriel Villanueva i Perarnau
El Vaixell de Vapor, sèrie Blanca, 86  –  Il·lustracions: Ona Caussa

La Tània està enfadada amb el pare perquè no li vol comprar una tortuga. Però, després d’una visita a un centre de recuperació d’amfibis i rèptils, la nena comprèn que val més que els animals visquin en llibertat, en el seu entorn natural.

Muriel Villanueva és llicenciada en Teoria de la Literatura i Literatura Comparada per la Universitat de Barcelona i diplomada en Educació Musical per la Universitat de València. Des de 2006, és professora de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès, on imparteix cursos d’Iniciació a la narrativa, Narrativa, Novel·la I, Conte I i Novel·la II. (Llegir entrevista a l’autora). www.muri.cat

138189 01 COLa Tània i totes les tortugues CERT copia

 

 

Amb motiu de la publicació de tots tres títols, hem organitzat una presentació conjunta el proper dia 9 de març a les 6 de la tarda. Us hi esperem a tots!

Presentació

 Compartiu l’acte a Facebook fent clic aquí.