141910_Destruim cotxes.inddOi que podríem posar música a les històries que vivim? I a les que llegim? El bloc largeheartedboy inclou una sèrie de continguts anomenada Book notes, on els autors creen una llista de cançons relacionades amb un llibre que han publicat fa poc. Ens ha cridat l’atenció perquè entre aquests autors figura Blake Nelson, autor de Destruïm tots els cotxes. Aquesta és una novel·la narrada a través d’entrades de diari, redaccions i enquestes a Internet d’en James Hoff, un noi de 17 anys que llegeix Marx i es passa el dia despotricant contra tot. En aquest llibre, Blake Nelson combina l’humor negre juntament amb altes dosis de crítica social sobre la cultura consumista i el sistema educatiu.

L’autor comenta en aquest bloc que Destruïm tots els cotxes el va fer tornar a un període de la seva vida, just abans d’anar a la universitat, en el qual es va “polititzar” motivat per lectures com L’home rebel, d’Albert Camus, o El Manifest Comunista, de Karl Marx. Uns títols que, tot i que confessa que no va acabar de comprendre del tot, el van inspirar a adoptar una actitud inconformista davant del sistema de consum imperant del seu moment.

Blake Nelson escoltava en la seva adolescència grups com The Crass, Sex Pistols, Dead Boys o Gang of Four. És per això, que si hagués de posar una banda sonora al seu llibre, hi posaria cançons com aquestes:

“At Home He Feels Like a Tourist”, de Gang Of Four:

“Frightened”, de The Fall:

I vosaltres, també posaríeu música a les vostres lectures? Quines cançons associaríeu a les vostres lectures actuals?

Francesc Miralles i Javier Ruescas ja han llegit Destruïm tots els cotxes. Sabeu què els ha semblat?

destruim_cotxes2

[button link=”http://preview.grupo-sm.com/2B424744-1D93-4F96-A17B-3EBC673CC138.html” color=”silver” newwindow=”yes”] Voleu començar a llegir el llibre?[/button]