Després de les primeres novetats del 2013 que us vam presentar fa unes setmanes, el mes de març ha arribat amb més novetats al catàleg de Cruïlla! Des del 7 de març podeu trobar a les llibreries una nova col·lecció de contes per als més petits amb extraordinàries propostes gràfiques, un llibre de microrelats molt singular per als joves lectors, així com nous títols que se sumen a algunes de les nostres col·leccions més consolidades.

Bàsics XS és el nom de la nova col·lecció de contes per als més petits de 3, 4 i 5 anys, escrits amb lletra de pal o amb combinacions de lletra de pal i lletra lligada i il·lustrats amb tècniques plàstiques impactants com ceres, estampació, plastilina o collages. A més, cada conte tracta una emoció i un valor que els infants poden reconèixer. Els 4 títols que ja podeu trobar són:

La llebre i la tortuga

 

La llebre i la tortuga, il·lustrat amb plastilina per Valentí Gubianas, i amb el qual els infants reconeixeran l’emoció de l’alegria i el valor de la constància.

 

Quin cap de setmana

Quin cap de setmana, il·lustrat amb la tècnica del collage amb papers per Montse Tobella, i amb el qual els infants reconeixeran l’emoció de l’estimació i el valor de la generositat. A més, aquest conte el protagonitza el Pinxo, la mascota de les aules de 3 anys usuàries del mètode didàctic Coloraines.

 

Les set cabretes i el llop

Les set cabretes i el llop, il·lustrat amb ceres per Mariona Cabassa, i amb el qual els infants reconeixeran l’emoció de la por i el valor de la prudència.

Llegir primeres pàgines.

 

El viatge Flo

El viatge d’en Flo, il·lustrat amb materials diversos per Carole Hénaff, i amb el qual els infants reconeixeran l’emoció de la sorpresa i el valor de la confiança.

Llegir primeres pàgines.

 

La col·lecció Bàsics XS porta a les llibreries els contes del projecte per a aules d’educació infantil Coloraines, basat en la teoria de les intel·ligències múltiples.

A la col·lecció Què celebrem? arriba Els castellers, de Núria Font i amb il·lustracions de Marta Montañá, un nou títol que ens aproparà a la nostra tradició castellera, i alhora, serà una oportunitat per descobrir que, de castellers, també n’hi ha a l’Índia. Ho sabíeu, això? La col·lecció Què celebrem? és una sèrie de llibres que combina il·lustració i fotografia per introduir els més petits en les festes i celebracions de la nostra tradició cultural.

Llegir primeres pàgines.

Els castellers

La bruixa de Cadaqués

 

 

La bruixa de Cadaqués, de Miquel Berga, i il·lustrat per Lluís Farré, és el nou títol de la sèrie blanca d’El Vaixell de Vapor, per a primers lectors i nivell de lectura avançat, que els farà descobrir qui era Salvador Dalí, com va fer marxar una bruixa de Cadaqués, i què pensen els gats del poble quan, abans d’anar a dormir, es llepen els bigotis.

Llegir primeres pàgines.

 

 

Què em sents, Aran?

 

 

 

Què em sents, Aran?, de Jaume Cela, i il·lustrat per Mar Cerdà, és el nou títol de la sèrie blava d’El Vaixell de Vapor que ens deixa “escoltar” les explicacions i els consells útils d’un nen al seu futur germà, mentre encara és al ventre de la mare.

Llegir primeres pàgines.

 

 

 

La Wanda es fa famosa!

 

Per als seguidors de la Wanda arriba una nova i divertida aventura: La Wanda es fa famosa! , de Dagmar Geisler. En aquesta ocasió la Wanda es presenta a un càsting per a un anunci tot i que no li fa gaire gràcia… Un cop allà, per assegurar-se que no la triaran a ella, decideix fer-ho tan malament com pot. Però la Wanda no compta amb la reacció del director, que decideix que és una nena molt fresca i natural.

Llegir primeres pàgines.

 

 

No em ratllis

I per als joves lectors us presentem No em ratllis, de Flavia Company, i il·lustrat per Luci Gutiérrez. Aquest llibre recull 91 microrelats, que parteixen de 91 frases fetes amb la particularitat que són emprades en el seu sentit literal. Aquests microrelats novel·len les peripècies dels alumnes de l’institut de Fanals i d’alguns altres personatges una mica estrafolaris. Un llibre amb molt d’humor, amanit amb expressives il·lustracions en blanc i negre, i amb un llenguatge fresc, divertit i diferent.

Llegir primeres pàgines.

 

[button link=”https://www.llegircruilla.cat/2013/03/concurs-de-microrelats-no-em-ratllis-per-a-aules-deso-i-batxillerat/” color=”silver” newwindow=”yes”] Amb motiu del llançament de No em ratllis hem posat en marxa un concurs de microrelats per a aules d’ESO i Batxillerat. Consulteu les bases aquí![/button]

 

Si voleu més novetats, aviat, us n’explicarem més!