El mes de març ha arribat ben carregat de novetats editorials. Si la setmana passada us en presentàvem unes quantes, avui us volem donar a conèixer la resta de títols que ja podeu trobar a les llibreries: llibres de coneixements, aventures, humor i fantasia.

Un món de molècules

 

Per a petits a partir de 7 anys arriba Un món de molècules, una guia explosiva que ens explica la química pas a pas i amb molt d’humor. Una amena introducció al món de la química, amb desplegables, solapes i rodetes, i també experiments per fer. En definitiva, un llibre de química divertida per a gent curiosa.

 

 

Els aladelts

 

 

Si us va agradar la primera aventura de La Companyia del Balta, us interessarà saber que ja podeu trobar Els aladelts, la segona novel·la d’aquesta col·lecció de Bono Bidari (l’autor de Jo, Elvis Riboldi). Havent superat la primera prova, la Lisa, el Bic i el Dani entomen un nou repte per seguir ajudant el Balta a recuperar els trossos d’espasa que el malvat Brontàler va escampar pel Regne de Caucas. Recordeu com s’hi van posar, en tot això?

Llegir primeres pàgines.

 

capitàcal

 

Per als seguidors del Capità Calçotets arriba la seva novena aventura, El Capità Calçotets i el retorn terrorífic de l’Andròmina Sucamulla. Més acció, humor i rialles en aquesta aventura en què el professor Tirapets s’ha transformat en el robot Andròmina Sucamulla i s’emporta els protagonistes, el Jordi i l’Oriol, cap al passat.

Llegir primeres pàgines.

 

 

 

La societat de les òlibes

Minerva Mint és la nova col·lecció d’aventures per a nens i nenes que arriba precedida per un gran èxit a Itàlia. La protagonista, la Minerva Mint, és una nena de 9 anys que viu sola en una mansió enorme. Els seus pares se la van descuidar dins d’una bossa de viatge a l’estació Victoria, a Londres, amb un volum de l’Enciclopèdia Universal, una carta misteriosa i l’acta de propietat de la casa on viu. Amb els seus amics, en Ravi i la Thomasina, funden la Societat de les Òlibes, un club secret per resoldre misteris i enigmes com el dels orígens de la Minerva Mint i molts més. Els dos títols que ja podeu trobar són La Societat de les Òlibes i L’illa de Merlí.

Llegir primeres pàgines de La Societat de les Òlibes.

Llegir primeres pàgines de L’illa de Merlí.

 

La-Caiguda-dels-Regnes

I per acabar, per a tots els que gaudeixen amb la literatura fantàstica us presentem La caiguda dels regnes. En aquesta novel·la juvenil, la terra que comparteixen els regnes d’Auranos, Paelsia i Limeros s’està quedant sense màgia. Per això els tres regnes inicien una guerra que provoca terratrèmols d’amor i de mort a la vida dels seus habitants. Aquesta novel·la juvenil és la primera d’una tetralogia i, als EUA, ha estat present a la llista dels llibres més venuts del New York Times. L’imaginari visual de La caiguda dels regnes és realment fantàstic! Us podeu descarregar els fons de pantalla de la novel·la aquí.

Llegir primeres pàgines.

Bona lectura!