Món Llibre és el festival de literatura infantil que aquest any arriba a la seva novena edició. Serà els dies 13 i 14 d’abril i si el visiteu podreu trobar un munt d’activitats singulars i divertides concebudes per apropar els llibres als més petits amb la voluntat de despertar-los o fer-los créixer el gust per la lectura. Tindrà lloc a tres espais a Barcelona: el CCCB (Centre de Cultura Contemporània de Barcelona), la plaça Joan Coromines i el MACBA (Museu d’Art Contemporani de Barcelona).

El festival rebrà la visita de grans artistes, destacats autors i il·lustradors i s’hi faran homenatges als germans Grimm, Salvador Espriu, i a Joana Raspall, entre d’altres. L’editorial Cruïlla també hi serà, amb un gran superheroi i una activitat per a petits lectors.

capità calçotets

Més veloç que uns eslips disparats amb energia elàstica, més poderós que una faixa, capaç de saltar edificis sense que se li fiquin gens ni mica els calçotets al cul… No us perdeu el superheroi més gran de tots els temps, el Capità Calçotets! Tant si els vostres menuts han llegit el seu últim llibre, El Capità Calçotets i el retorn terrorífic de l’Andròmina Sucamulla, com si han llegit qualsevol altra de les seves aventures, veniu! I si encara no el coneixen, cap problema, perquè explicarem les èpiques aventures d’aquest personatge. Tot això serà dissabte 13 d’abril a les 11:30 a la plaça Joan Coromines.

 

Els més petits també hi són convidats! Per a ells hem pensat l’activitat “Petits lectors – Grans emocions”. Construirem un titella de paper i escoltarem un dels contes de la nova col·lecció Bàsics XS en un taller de contes. Bàsics XS és una col·lecció de contes tradicionals i nous, amb textos breus il·lustrats amb diferents tècniques plàstiques. Les històries se centren en emocions i valors que acompanyen el dia a dia dels més menuts i van configurant el seu desenvolupament emocional. Aquesta activitat tindrà lloc el dissabte 13 d’abril a les 12:45, també a la plaça Joan Coromines.

MÓN LLIBRE

Per a més informació de la novena edició de Món Llibre visiteu el web: http://www.bcn.cat/monllibre.

Us hi esperem!