La bruixa de Cadaqués és el títol de l’autor saltenc Miquel Berga, una història on no falten elements tan propis del poble de Cadaqués com el geni empordanès Salvador Dalí i la tramuntana.

Miquel Berga va tornar a l’escola on va estudiar per explicar a un públic menut,  que el va escoltar amb molta atenció, la història d’una bruixa que tenia atemorit tot un poble, i és que la lluita contra el mal és el missatge del seu últim conte.  En aquesta lluita, la figura del pintor de Portlligat, Salvador Dalí, hi juga un paper fonamental.

La bruixa de Cadaqués és el debut de Miquel Berga en la literatura infantil, però l’èxit assolit ja fa pensar que n’hi haurà d’altres.

Recentment, TV3 va emetre el reportatge d’aquesta presentació del llibre de Miquel Berga “La bruixa de Cadaqués”. El podeu veure a continuació a partir del minut 5.44:

tv3

 

[button link=”https://www.llegircruilla.cat/2013/04/existeixen-les-bruixes-per-miquel-berga/” color=”silver” newwindow=”yes”] Existeixen les bruixes? Miquel Berga ens ho explica.[/button]

 

La bruixa de Cadaqués

 

 

La bruixa de Cadaqués, de Miquel Berga, i il·lustrat per Lluís Farré, és un dels últims títols publicats de la sèrie blanca d’El Vaixell de Vapor, per a primers lectors i nivell de lectura avançat. Podeu començar a llegir el llibre aquí.

Fitxa del llibre.