Sílvia Cantos us recomana… La Tània i totes les tortugues

Avui us recomano un llibre per a primers lectors, una història entranyable que transmet als nens i nenes valors tan importants com el respecte envers els animals.

La Tània està enfadada amb el pare perquè no li vol comprar una tortuga. Però, després d’una visita a un centre de recuperació d’amfibis i rèptils, la nena comprèn que val més que els animals visquin en llibertat, en el seu entorn natural.
Amb aquesta lectura els primers lectors es capbussaran en una història tan natural i senzilla que més d’un s’hi podrà veure reflectit, una nena que s’entesta a tenir una tortuga com a mascota
Podeu seguir llegint la recomanació a: Us recomano

 

La Tània i totes les tortugues

La Tània i totes les tortugues

Etiquetes: , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

CRUÏLLA (veure dades a la Política de privacitat) tractarà les dades amb la finalitat d’atendre la seva sol·licitud, sent la base legal per aquest tractament l’eficaç desenvolupament de les nostres relacions. Les dades, llevat d’obligació legal, no seran comunicades a tercers que no necessitin conèixer-les per aquesta finalitat. Només si ens autoritza expressament marcant la casella corresponent, a més a més, podrem procedir al tractament de les seves dades per les entitats del grup SM amb la finalitat d’enviar comunicacions dels nostres productes i serveis. Podran existir tractaments fora del territori nacional, garantint sempre Cruïlla, en aquest cas, un nivell de protecció adequat segons la llei. Pot accedir, rectificar i suprimir les dades, així com exercitar altres drets legals, dirigint-se per escrit a la nostra Delegació de Protecció de Dades. Per més informació, consulti la nostra Política de privacitat.