Us recomano… Selecció de lectures per 4 a 8 anys per regalar aquest Sant Jordi

De nou Sílvia Cantos recomana llibres del nostre catàleg. En aquest cas:

* Que em sents, Aran?

* La Tània i totes les tortugues

* La bruixa de Cadaqués

 

La Sílvia Cantos explica en el seu bloc: “Com deia en l’anterior entrada i pensant (i frisant!) que Sant Jordi és gairebé a tocar, avui us vull presentar una selecció de llibres ideals per regalar a nens i nenes d’entre 4 i 8 anys, aquesta és per mi una de les èpoques claus en la formació d’un futur lector, ja que és el moment per enamorar-los de la lectura, els hem de mostrar com de màgica i fantàstica pot ser una estona en companyia dels llibres.”

Us deixem l’enllaç al seu bloc, on trobareu totes les seves recomanacions per aquest gran dia.

Us recomano…

 

Etiquetes: , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

CRUÏLLA (veure dades a la Política de privacitat) tractarà les dades amb la finalitat d’atendre la seva sol·licitud, sent la base legal per aquest tractament l’eficaç desenvolupament de les nostres relacions. Les dades, llevat d’obligació legal, no seran comunicades a tercers que no necessitin conèixer-les per aquesta finalitat. Només si ens autoritza expressament marcant la casella corresponent, a més a més, podrem procedir al tractament de les seves dades per les entitats del grup SM amb la finalitat d’enviar comunicacions dels nostres productes i serveis. Podran existir tractaments fora del territori nacional, garantint sempre Cruïlla, en aquest cas, un nivell de protecció adequat segons la llei. Pot accedir, rectificar i suprimir les dades, així com exercitar altres drets legals, dirigint-se per escrit a la nostra Delegació de Protecció de Dades. Per més informació, consulti la nostra Política de privacitat.